Novi Sad
16.04.2012.
15:59 > 11:11
Noć pred otvaranje birališta u Novom Sadu, odnosno u subotu 5. maja uveče, Đorđe Balašević će sa svojim bendom održati koncert na Trgu slobode.

Komentari 202

  • Dakulapro

    05.05.2012 18:20
    Tito
    pevo je Djoka i Titu ,to ste zaboravili!
    tad je bio pionir-revolucionar.
  • aleksandra

    27.04.2012 19:35
    glasam za djoleta
    jedva cekam 5 maj i koncert.
  • 23.04.2012 20:25
    Detelinara
    Naravno da koncert ima veze sa politikom i ne bi izazvao toliko negativnih reakcija samo da Đole nije dao onako inbecilno objašnjenje... kao mi nemamo pojma... Da je ćutao, pa ok, ovako nam vređa inteligenciju..
  • razočarana

    23.04.2012 03:17
    Đole možda ne zna, ali ovo što radi već godinama unazad, užasno pogađa one koji cene njegovu umetnost i nekadašnju borbu protiv bahatih političara, za prave vrednosti, jednakost i mir.

    Kako slušati pesmu koju peva neko ko duva vetar u leđa onima zbog kojih ljudi gladuju, ostaju bez posla, žive u očaju, umiru bez terapije i sl?

    Ja se i dalje pitam zašto je Đole još te 2007. svega nakon nekoliko meseci od već pominjane izjave u kojoj je rekao sve stranke i poličare smatra nulama, odjednom naprasno počeo da podržava one zatečne na vlasti.

    Jedino logično što mi pada na pamet je da možda neko od tih na vlasti ima nešto čime ucenjuje Olju ili Đoleta. Možda neki privatni snimak ili nešto drugo. Možda Đole ni ne zna za to, već ga ona samo forsira.

    Jednostavno, ne mogu da se pomirim sa tim da dobrostojeći, stabilan porodični čovek koji je ceo život bio na jednoj strani, za manje od godinu dana, bez ikakvog razloga postane neko ko sa neubedljivim, kiselim osmehom javno podržava one koje je odavno opevao kao najgore.

  • gerilac

    21.04.2012 07:40
    davno ti je vrag...
    ...zaseo na prag, zemljo Srbijo. Niko živ se ne seća tolikih nesreća za jednog Vezira..." Nadam se da ce Balasević i ovo smeti da otpeva...
  • Znate pricu ...?

    20.04.2012 13:33
    E Djole, Djole,... polomio si (nam) bagrenje, ..., dusu svoju djavolu si prod'o. Pogledaj ko te podrzava. Samo oni koji bi zeleli da si jos gori, da si jos alaviji,..., da im budes opravdanje.
  • Petar

    20.04.2012 07:30
    Veliki umetnik, nije uvek i takav čovek
    Već je viđeno bezbroj puta da se umetnici stavljaju (iznajmljuju) u korist politike.
    Ono što ovde smeta je jadan pokušaj da se to maskira porodičnim slavljem.
    To nažalost, više govori o odnosu takvih umetnika i političara prema građanima, publici i naravno glasačima: Odnose se prema njima kao prema magarcima koje treba namamiti šargarepom, a kada se jednom pokrenu (i glasaju) - onda se u red dovode šibama (porezima i pendrecima)...
    G-din Balašević je uvređen odnosom prema njemu i kao "Novi Sad mu je okrenuo leđa"!?
    Pa nije NS okrenuo leđa njemu već političarima i politici kojojo se stavlja u službu...
    Postavlja se i pitanje:
    Da li je ikada iskoristio svoju umetnost u korist građana Novog Sada, a da nije bila u pitanju nečija politička promocija?
    Ne sećam se da je došao sa tamburom u zoru, da oraspoloži građane u redovima za ličnu kartu? Da je to uradio, više nikada ne bi morao da se "brine" za odnos novosađana prema njemu.
  • žuta balada

    20.04.2012 00:05
    E, moj Žuti, kanda si malo Crven
    il' možda Plavi
    stalno u dilu s bagrom
    sebi u stranu, a njima dužan
    isp’o si, sve u svemu
    dobrim štekom naoružan

    Šta da pričam, ja danas znam za
    mnoge kojima si sličan
    spreman da iz računa, petog uveče
    navlačiš gladne i kao aparatčik
    opet pevaš za barabe

    Samo ti fale popovi
    tu su već topovi, i lopovi
    i čitav si se izobličio
    ispuzao k’o grabljivac, k’o lazljivac, snalažljivac
    i, ko sme da te podseća šta si
    pamtimo tvoje ruke u našoj kasi

    Ne znam, Žuti, meni se čini
    da se Novi Sad ljuti
    veliki poraz duha, svi ti profiti
    na tvome kontu
    za tvoju decu
    k'o za tobož nekom višu sortu

    Znaš sta sledi, ipak je tvoje delo
    nešto sto vredi
    pa, kad onom JUL-u
    nisi prod’o ni trunku časti
    zar ćeš sad ovim
    lopovima željnim vlasti?

    Dok god je ovih frikova
    sa punom vrećom trikova
    ništa što vredi neće vredeti
    zar stvarno nema načina
    pred najezdom prostačina
    pa, ti si nekad pljuvao taj talog
    a, sad sa njima
    pelješiš narod

    Sorry, Žuti, pošalji katkad
    kesu, na raport glavi
    od starog drustva ništa
    neko je puk'o, neko je svirn'o
    ma, ti si super, brate
    ako stvarno spavaš mirno
  • Robin Hud

    19.04.2012 21:38
    Pametan je ovaj Djole,ne znam zasto svi mislite da je to vezano za izbore.
    Jeste,ali u tom smislu da nam skrene misli sa politike i politicara.Da odmorimo mozak.

    Evo danas je bilo 5 politickih emisija,vidim na tv programu, medjutim, od svih 5,sta mislite sta sam gledao?
    U SUNCE.
    Lepo sunce,prosetao po parku sat vremena, i kuci se skinuo u gace pored prozora,ugasio tv, i gledao u SUNCE.Uz muziku ritmo cubano,isl..
    SUNCE=Najbolja emisija dosad :)
    I tako se bolje osecam od tog Sunca,pravog, nego od 35 (laznih) obecanja o boljem zivotu.
  • 19.04.2012 18:24
    @Novosadjanka - Nismo svi svemu dorasli...
    Olivera, koji tacno od ta dva fakulteta je bio konkursni uslov za radno mesto Savetnika pokrajinskog premijera za zivotinje?
    Tvoj bivsi djak, znamo se
  • sosa

    19.04.2012 17:20
    @Msi
    Takvog te volem! Prihvataš kritiku:)Dođe i meni da svašta kažem, al se za jezik gricnem...
  • Sonja

    19.04.2012 16:36
    Srce
    Dzaba gluvom pricati.
    Najlakse je druge optuziti za svoj problem, pa sad udri iskaljuj se na Djoletu. Ko kaze da je idealno, Nije ni napolju bajno, to znaju oni koji su bauljali po belom svetu. Ali ovo je koncert,samo koncert, sa divnim pesmama. Novi Sad je poznat po Djoletu. A njegovi stihovi znaju da dirnu u zicu one koji su srcem odavde.
  • ZoranNS

    19.04.2012 13:51
    Elen baš si uporna i naporna
    Izvrćeš, uvrćeš, a daleko si od istine, ajde malo razgovora u tvom stilu. Ja sam zadovoljan, nemam problema sa sujetom i to ti smeta, ti si nezadovoljna i to veoma. Vrlo nefer mi pripisuješ reči koje nisam ni u snu napisao, citat: "Kao sto rekoh, volite ga i dalje, ali ne pokusavajte da one koji ga sa pravom osudjuju proglasite olosima, samo da bi vasoj sujeti bilo lakse!" nađi mi bilo koju rečenicu napisanu da ga volim, da nekoga kao ti, suprotnog mišljenja proglašavam ološem ili da osporavam vaše pravo na mišljenje. Razlog tvog nezadovoljstva i nije Đole, imaš diplomu kako reče, nisi ga mogla plasirati u ovoj korumpiranoj Srbiji, kao da ti jedina imaš diplomu a nemaš odgovarajući posao. Otišla si u Francusku i vidi vraga ni tamo nisi mogla da plasiraš svoje fakultetsko znanje, ne znam šta si tamo radila, možda su ti ulice u francuskoj bile hladne, pa si se vratila u ovu nikakvu Srbiju da budeš nezaposlena. Na kraju nisi odgovorila kako je Đole kriv što je ovakva situacija u Srbiji, on čak nije ni pobegao kao ti u Francusku, uzgred čuvaj ti svoju sujetu, moju ti ničim nisi povredila, ja ću biti na koncertu i veruj mi TRG ĆE BITI TOLIKO PUN DA SE NEĆE NI PRIMETITI DA TAKVI KAO TI NISU NA KONCERTU.
  • Elen

    19.04.2012 12:43
    @ZoranNS
    Covece, ja sam tebi bas povredila sujetu. Bogo moj, kakav lik. Dobro, super je Djole. Veliki umetnik, borac i revolucionar, nije zaposlio familiju preko DS-a, nije uzeo pare za svoje projekte, ne pravi koncert u izbornoj tisini. To je samo obican koncert, poklon njegovoj familiji... Ukus ti je odlican, ti si super. Ja sam zla i puna mrznje. Zadovoljan?
  • neobavestena

    19.04.2012 12:06
    @Elen KAKVE TO VEZE IMA SA PROIZVODNJOM CVARAKA?
    Niko Vama ne uskracuje pravo da komentarisete, ali drzite se tema koje su vezane za Vas zivot. To sto neko peva na trgu nema veze ni sa inostranstvom, ni sa skolom, ja sam ovde naucila da ako hocu da zivim i ostanem normalna moram posmatrati stvari racionalno, ne pridajuci znacaj i prikrivene namere nicemu i nikome. Ako je u subotu koncert, onda je to samo koncert i nista vise. Taj koncert nije kriv za inflaciju, ni za radna mesta, ni za nasu decu, a Vi vase nezadovoljhstvo delite sa nekim drugim i pri nekoj drugoj temi.
    PS Ja radim u struci sa svojom diplomom, zaposlena bez ikakve veze, a dok sam cekala posao (6 godina) u struci radila sam i u trafici i na njivi, a nisam pobegla i kukala kako je ovde tesko! Uostalom ja citam i komentarisem iskljucivo one vesti koje mene interesuju, kada se pojavi naslov o npr. seoskom turizmu ja se u tu raspravu ne ukljucujem, jer nisam usko vezana za tu oblast, a Vi ste u raspravu o koncertu upleli pricu o vasem teskom zivotu u tudjini, vasim moralnim principima i kojecemu. Ali svi smo mi drugaciji!!!
  • Don Francisco Long Play

    19.04.2012 11:43
    Preko veze? U Srbiji? Ma, joook!
    Jao, jao, jao.. Dragi sunarodnici. Kako ste svi iznenadjeni, zgrozeni, zgranuti.. Svi kao da ste s' Marsa pali. Odgovorno tvrdim da u Srbiji nikada (nazalost) nece devalvirati parola "Snadji se". Stavise, usudio bih se da kazem da je ista parola konvertibilna, odnosno, da vazi i u svim zemljama exYU, exSSSR i jos nekim budzacima ove planete ukljucijuci i neke veoma napredne svetske ekonomije. Kako ste uopste preziveli period od, recimo, 1991-ve pa na ovamo? Mogu da razumem naslednike, sa "teretom" od po par maksimuma oranice ili nekim "tricavim" nasledstvom, idealnim za odrzavanje samopouzdanja na zavidnom nivou uz blagotvorni efekat na nervni i okolne sisteme. Mada, cak ni vecina "dobrostojecih" nije gadljiva na razne ustupke tipa "stalan, drzavni, posao preko veze iako, realno, imaju od cega da zive" itd. Sta je sa velikom vecinom koja je u svim ovim nesretnim okolnostima morala da bira izmedju borbe i predaje? Snaci se ili utonuti u rezignaciju a krivicu za svaki svoj licni neuspeh svaliti vladajucu nezajazljivu drzavnu / lokalnu politicku garnituru, dok zivot lagano i neumitno prolazi? Ehej?! Sta ste se, aman, navrzli na Djoleta??! Pa, je l' vam Djole kriv za nesto? Alo, ljudi.. Pogledajte oko sebe. Licno, ne vidim nista sporno ako ti neki prijatelj, koji je u situaciji da ti otvori vrata nekih precica u ovom sveopstem haosu i bezakonju, to i ucini. Al' dobro.. Za to ipak treba prvo i steci uopste neke prijatelje a pouzdano znam da ima namcora koji u svom zivotnom veku nisu uspeli ni posteno poznanstvo da sklope a kamoli prijateljstvo. Ne pisem ovo zbog Djoleta. Njemu, kao sto rekoh, ne treba Drveni Advokat. Punoletan, zreo, covek, radi najbolje sto ume, kao i svi mi. Pisem ovo isprovociran svim ovim silnim postenjacinama koji su se ovde oglasili i galame li galame. I lupetaju kojesta, tu i tamo. Mesaju babe i razne vodozemce. Vitlaju i mlataraju nekim izlizanim parolama. Bistre politiku kao penzosi u zadimljenim soc-bircuzima, nad casom vinjaka, elaborirajuci teorije belosvetske zavere i nebeskih naroda. Ljudi, gledajte svoje zivote, man'te se corava posla. Gradite svoje tvrdjave i lepsu buducnost za sebe. Dovoljno je da svako krene od svog dvorista pa ce nam, sasvim sigurno, svima biti bolje. A tebi cika-Djole, svaki respekt, ako mogu tako da se izrazim. Nekulturno je da tvrdim da si ovakav ili onakav, kad te nisam licno upoznao ali na osnovu svega sto si u ovih tridesetak godina uradio, kapa dole! Hvala. Hvala ti na tom tvom genijalnom "profesionalnom amaterizmu". Hvala na demistifikaciji kojekakve estradno-politicko-funkcionerske bagre. Ne bih sad da upotrebljavam i onaj cuveni cetvrti stepen komparacije :) Mozda bi jos neko od nas voleo da, 'nako, usput napise koju pesmicu za Colu ili Kikija. Znam mnoge koji bi dali pola Svemira da im se u zivotu desi makar jedan album poput nekog od tvojih. Ne vredi, sad mi je vec neprijatno da dalje pisem. Mozda si ti i stvarno tako los kao sto ovi hoce da dokazu. Ne znam. Mislim da ces na kraju, potresen svim ovim komentarima, morati da krenes od vrata do vrata i svakog od ovih dusebriznika ubedis u suprotno. I da im se izvinis, obavezno!! Da, da. Pod uslovom da im se argumenti ne zagube digod pa ne ostanu bez teksta kad se vidite licem u lice, bez ove pristojne internet distance.
  • Biljana

    19.04.2012 11:39
    Nepotizam
    Sram Vas bilo! Sve Vas! I Rodnija i Balaševića i njegove ćere...pa nije bre ovo Vaša prćija i babovina...ćere je zaposlio, jednu će i da uda za sadašnjeg predsednika skupštine grada...i onda im peva odu radosti na našem Trgu...u izbornoj tišini...stidite se...ali dobro, hlebom ga hrane pa mora da im se zahvali...volim njegove pesme, jedva sam čekala njegov koncert ali ovako-ne hvala...STIDI SE BALAŠEVIĆU, STIDI SE!
  • ZoranNS

    19.04.2012 11:30
    Elen za kraj
    Poštovana “uvek u pravu” gospođice ili gospođo koja mrzi političare, Balaševića, ovakvu Srbiju i lepo joj je u Francuskoj, na sve to imate pravo, ali onda nemojte te vaše stavove nametati kao apsolutnu istinu. Ni jednog trenutka vas nisam osuđivaio što ne volite Balaševića niti sam insistirao da ga morate voleti, jasno mi je da se vi i ja ne razumemo, za moju generaciju je Balašević “heroj 90.” Borio se protiv režima onda kada su takve kao on ubijali na ulici, vi to ne znate pošto ste bili ili mali ili u inostranstvu, Đorđe je “revolucionar” moje generacije, nisam ja kriv što vi i vaša generacija nema svoga heroja i “revolucionara”, samo blebećete, mrzite i ništa više od toga. Objasnite molim vas zašto je Đorđe Balašević kriv što je Srbija ovakva. Vaš muzički ukus (a razumeo sam ga baš kako ste ga i napisali) je vaš problem i baš me briga da li je tvrd ili mekan. Ovima koji imaju IZBORNE GLISTE pa ni vama ne mora Balašević da polaže računa kada, gde i zašto će držati koncert. Oslobodite se mržnje i napetosti, ima ovaj život i lepu stranu, zdravi ste, verovatno i pametni još ako ste i lepi uživajte u tome, nismo mi neprijatelji nego smo vi i ja različita generacija.
  • O

    19.04.2012 09:45
    ...
    Kako su samo zlonamerni i neinteligentni komentari tipa: svako ko ima bilo sta protiv Balaševića, mora je je primitivan, ne-urban i sl.
    Takvi komentari govore samo o plitkoumnosti njihovih autora.
    Odrastao sam u urbanom delu NS, od malih nogu slušam Balaševića jer su mu pesme dobre. Ali da li to automatski znači da moram da se slažem sa svim stavovima i postupcima dotičnog gospodina? Da li to znači da ako se ne slažem sa nekim od tih postupaka, automatski budem proglašen "ojkačem"?!
    Sačuvaj nas Bože takvih branioca urbanog Novog Sada!


    bdw: zna Novi Sad kakav je Balašević kao kantautor, a kakav je kao čovek
  • Elen

    19.04.2012 07:59
    @neobavestena
    Sa kojim pravom se ja ukljucujem u raspravu? Ja koja sam otisla, tj. oterana u tudju zemlju, zbog korupcije i nemogucnosti da sa fakultetskom diplomom dobijem posao u mojoj zemlji. Ja koja sam otisla jer su ga dobijali oni koji nemaju strucnu spremu, ali imaju partijsku knjizicu, obraz ko djon i potezu sve veze i vezice, a ja ga na taj nacin nisam prihvatila? Jel vi to mene zafrkavate, gospodjo? Vi cete meni da uskracujete pravo da pricam? O, zivote, *bem li te, svakakvih nas ima!
  • neobavestena

    19.04.2012 05:03
    Neobavestana -- ali stvarno
    Da ste procitali komentar do kraja, verovatno bi ste shvatili da nisam nepismena, ni neobrazovana osoba. Ovde sam ucila sve skole, bila vukovac i djak generacije, student sa prosekom 8,5 , dobila sam posao po osnovu konkursa BEZ VEZE, jer se tako moglo zaposliti - ako si uporan i ako se ne bojis posla. Malu jezicku igru sam ironicno iskoristila da bih naglasila bol i tugu onih koji su "morali" da odu iz ove "uzasne" zemlje u potrazi za boljim zivotom. Ne osudjujem nikoga, ali vas molim da ne ocekujete crveni tepih po povratku ovamo. U mojim komentarima nikoga nisam vredjala niti nazivala pogrdnim imenima, jer KO PEVA ZLO NE MISLI!!! Mi cemo pevati, kada budemo imali priliku, a vi ostajte srecno ma gde bili.
  • neobavestena

    19.04.2012 04:52
    Elen - @Gade mi se grebatori
    Lepo od Vas sto pokazujete da se razumete u materiju , ali meni nije jasno sa kojim pravom se Vi ukljucujete u bilo kakvu raspravu. Svi smo slobodni da donosimo odluke i upravljamo nasim zivotima onako kako najbolje znamo i umermo, Vi ste otisli kada je bilo najteze, mi smo ostali i pokusali nesto da uradimo. Sada sto se ta promena nije odigrala onako kako smo planirali - kriv je Balasevic?! Ili mi koji smo nesto pokusali!? Mozda smo svi trebali da se spakujemo? Ponovo kazem pustite coveka da peva - to mu je posao. Ko ne zeli da slusa ne mora!
  • 18.04.2012 21:37
    kakav narod takva i država
    tako je
  • malaaa

    18.04.2012 21:35
    Moguće je...
    Ma nije ništa čudno što će jedan takav "lik - recitator" pevati (recitovati) ispred DS-a. Tadić o kravama, a ovaj će o petlovima! To samo i znaju! Katastrofa!
  • Elen

    18.04.2012 21:35
    @Gade mi se grebatori
    Ta trojica koju pominju su pevaci bosanskih ojkaca, a cilj je sve koji su primetili licemerje doticnog "umetnika" Dordja Balasevica, proglasiti seljacinama i primitivcima i tako degradirati svaku kritiku. Kao, mi njega ne kritikujemo zbog kolaboracije sa vlastima, koja jelte ne postoji, nego jer smo seljacine. Mi ne razumemo njegovu umetnicku i tananu dusu, pa nam je, umesto na koncertu Balasevica, mesto pored ove trojice. Mozda i jesam seljanka, mozda ne razumem umetnost, ali vrlo dobro raspoznajem neljudskost! Ja bih rekla da je i biti seljacina mnogo bolje nego ljigavac, licemer i necovek.
  • Elen

    18.04.2012 21:15
    @Zoran NS
    Kao sto rekoh, volite ga i dalje, ali ne pokusavajte da one koji ga sa pravom osudjuju proglasite olosima, samo da bi vasoj sujeti bilo lakse! Pobogu, zar je tako tesko prihvatiti da ne delimo svi vas "sveti" ukus muzicki i vrednosni sistem? Zar ja moram voleti i pravdati sto i vi?

    Krivi smo svi mi? Jesmo, jer smo cutali i klanjali ovakvima i slicnima i pravdali njihova nedela, zbog nazovi dela. Eto, vise ne cutimo, jer cutanje je saucesnistvo. Nemam idola niti bilo kakvih likova kojima se klanjam. Samo onih koje postujem, a njega ne postujem! Moji su sistemi vrednosti drugaciji. Lepo se provedite na koncertu! Cak nam ni muzicki ukus nije isti. Ja volim neke tvrdje stvari, ma kako vi to razumeli :)))
  • goca

    18.04.2012 20:17
    i ja volim koncerte
    Volim Đoletove pesme, ali pošto sam nezaposlena i gladna bojim se srušila bi se na trgu.Razmišljam da idem pa posle da me nahrane infuzijom. Samo bi pitala gospodina Balaševića što ne peva u Maju.Gde odosmo...ma nije nama do pevanja..uff
  • e ovo je

    18.04.2012 19:50
    stvarno
    bezobrazluk. Koncert u vreme izborne tisine, pa to nema nigde na svetu. A sta cemo sa radio stanicama i TV, trebalo bi i njima zabraniti da emituju muziku u vreme tisine, jer to stvarno nije u redu da se peva a izbori su....Boze dragi, da li je moguce da zivim medju ovakvim bolesnicima, ovo je stvarno dno dna
  • @Novosadjanka - Nismo svi sve

    18.04.2012 18:50
    Gade mi se grebatori

    Zasto besplatan koncert? Zasto ne platite kartu, za nesto sto vredi, bando lopovska?
    Zasto pisete u prvom licu {Olivera}? Da li zavrsila fakultet(e), kao je i dobila posao?
    Ko su Zare i Goci i Mile Delija?
  • msi

    18.04.2012 18:49
    4 sosa
    jeste Soso komentar mi je neprimeren, evo obecavam bicu fin.
  • 18.04.2012 17:26
    Lily
    Ne volim DS, ali volim Djoleta! I bicemo na koncertu!!! A kako cu da glasam, to je moja stvar!
  • Novosadjanka

    18.04.2012 16:09
    Nismo svi svemu dorasli...
    Super vest za njegove fanove. Ljudi koji ga vole nisu toliko povrsni da jedan koncert moze da utice na njihovo misljenje. Osim toga predizborna tisina je, nece smeti nista da govori. Idem da uzivam u pravoj muzici, a vi seljoberi pravac na Zareta i Gocija, Mileta Deliju itd. nemojte da nam kvarite dozivljaj!
    PS: Vidim svi pisete kako mi je cerka preko veze dobila posao, a da ima dva zavrsena fakulteta niko da napise...
  • ZoranNS

    18.04.2012 15:09
    Elen, Maja
    Smatrate, ponašate se kao da je Đole kriv za sve ovo danas, ljuti ste na nepravde, moram vas razočarati, krivi ste vi, vaši roditelji, poznanici, susedi i svi mi. Čak i da je istina da je Đoletov koncert "političan", tolika optužba na Đoleta koji nije stvorio ovaj sistem (možda vi to ne znate i niste znali), koji se borio protiv jednog mnogo opasnijeg sistema, gde su ljudi poput Đoleta nestajali, ubijani na ulici. Ne smetaju vam popovi koji u ime boga i crkve podržavaju mnogo gori sistem vrednosti, tu ste nemi, samo vi znate zašto. Kaznite Đoleta nemojte mu doći na koncert i mislite da ste time rešili sve probleme sveta. Majo "đoka" koji nam poklanjaš nije Đorđe Balašević, nego fatamorgana tvoje mržnje i slepila, možda opravdanog, možda neopravdanog, besa iskaljenog na krivog čoveka, umetnika, zabavljača. Umetnost je zato i lepa što nema i ne treba da ima nikave šablone za ponašanje i ne mora da pravda što je boem. Đoleta ne treba braniti od Elene i Maje, odbraniće ga oni koji mu budu na koncertu i uživali u njegovom koncertu.
  • @neobavestena - kome se ne sv

    18.04.2012 14:10
    Neobavestana -- ali stvarno
    "Kako je lako biti pametan, od tamo preko." A tek sto je leako biti glup, odavde.
  • neobavestena

    18.04.2012 13:04
    kome se ne svidja neka ide preko grane
    Kako je lako biti pametan, od tamo preko. Preko grane je sve lepse, sladje, bolje. I onda se vratis ovamo i pocnes da pljujes kako je ovde lose? I onda opet izvadis pasos? I onda ispljujes sve nas koji smo bili sve vreme ovde!!! Kao mi smo glupi, a ti sve bolje vidis i znas od tamo....preko! I taj Djole, stvarno, usudjuje se da misli i oseca ono sto zeli - a nije nas pitao. Nije nas pitao ni za koga da glasa, ni kada da peva.Eeeee, sada da podignu ruke oni kojima nije brat, surak, tetka i stric obezbedio posao, NIS GAS, Naftagas, Vodovod, Elektrovojvodina i jos more su odavno porodicne firme i ostale su porodicne firme i za vreme Tita, Maje, Bore i sada. Niko ne moze da se zaposli ako nema kuma ili rodjaka ali problem su samo Djoletova deca. Pa da oni najvise bodu oci. Mozda bi, da se Balasevici odsele iz grada, Novi Sad procvetao, bilo bi radnih mesta za sve ove koji kukaju, niko ne bi pevao i svi bi samo glasali. Mozda u Kanadi ne znaju da pevaju pa je tamo bolje. U svakom slucaju ima mesta na grtal`ci.
  • bili

    18.04.2012 09:28
    sve bi to bilo u redu !!!
    Sve bi to bilo u redu da sa njima ide po mitinzima i nastupa za njih to rade svi. u Hrvatskoj gomila pevaca ide sa strankama i peva na njihovim mitinzima i to je ok, jedne godine pevaju za jedne druge za druge ko vise plati, ali ne za vreme izborne cutnje. Tako da je ovo po mom misljenju sramota. A to sto je pozapolsljavao sve iz famiilije po mom misljenju nije u reda ali to rade svi. Jedna ruzna mrlja u njegovoj karijeri koja se i njemu DS moze samo
    obiti o glavu. Kad sam vidio bilbord u gradu nisam vidio datum jer sam bio u autu i bio je mrak mislio sam sa zenom i detetom otici, jer ga i mala voli i kad ga vidi kaze evo nas deda djole, ali kad smo vidili datum od odlaska nema nista. Zao nam je ali tako je.
  • NormalniDinosaurus

    18.04.2012 09:01
    Nenormalni o normalnosti drobe
    Dragi antipoliticari, i antibalasevici, isfrustriranih i oskrnavljenih zivota, nije vam Djole kriv za vase teorije zavere i gadjenje na ovu drzavu... VEC SELJACINE KOJE VODE OVU POLITIKU, u svim strankama, grupama, na nizim nivoima...i protiv kojih je Djole uvek pevao. Kamo srece da je vise pametnih, DOBRIH, PLEMENITIH, OSECAJNIH ljudi u politici... procitajte malo, gde je bio Andric, Ducic, Copic, Majakovski. Politikom su se bavili pravi gradjani i intelektualci...danas su ti nasi gradjani polisa u svetskim metropolama. Nadajte se da ce se vratiti, ili da vam deca nece izrasti u seljacine, i karakterne olupine u drustvu koje imamo 15-20 godina. NA KRAJU, zaboraviot politiku, i dovedite nekog kog volite na koncert, da ga dotaknete u srce, da se zagrlite i prisetite sta je to najlepse na svetu...i o cem ustvari ce biti citav koncert - LJUBAV.
  • bekica

    18.04.2012 07:28
    Ta nemojte ići...
  • 18.04.2012 06:11
    Djoletova zena
    Djoletovo zaposljavanje familije preko veze je zapocelo jos devedesetih kad je zaposlio zenu u tek otvorenoj gimnaziji Isidora Sekulic. Ako se secate SPS je bio na vlasti. Svi znamo da je sto godina studirala na DIFu ali eto bas je ona primljena za prof. fizickog. MI koji smo redovno zavrsili tamo nismo mogli da privirimo. Poce bombardovanje a oni otprasise, ostavise i posao i sve...Tek da dodam malo o moralu
  • Elen

    18.04.2012 05:19
    @Ontario, hvala :)
    Ja sam kao i ti, bila nekoliko godina napolju i vratila se, sa nadom da se nesto promenilo. Tako sam se razocarala. Nikad necu zaboraviti taj osecaj potpunog beznadja koji sam u tih nekoliko godina boravka ovde imala, kad sam shvatila kako sam se prevarila. Zato sam opet digla kofere u ruke i otisla. Ne radim jos uvek, ali bar imam nadu i ne gledam svu tu nepravdu i osionost. Tebi srecan put i sve najbolje :) Sve najbolje svima vama :)
  • konačno

    17.04.2012 23:44
    Evo dokaza da je koncert isključivo namenjen promociji DS noć pred izbore.

    http://eizbori.com/bojan-pajtic-u-uniformi-panonske-mornarice/







  • 17.04.2012 22:56
    Djole, ako citas ovu deponiju komentara (izuzimam Elen, Maju u jos neke) zelim da ti porucim da cemo vrlo rado doci na koncert. Vecina nas nece glasati ni za DS ni za LSV, ali verujem da to nije ni cilj ovog koncerta.
  • 17.04.2012 22:46
    Ja sam gladan
  • ddd

    17.04.2012 21:45
    konačno
    e da je više ovakvih prilika da nam Đole peva i to još besplatno. Lep poklon u današnje vreme. Bolje da nam plate Đoleta nego da bacaju pare na one kružne tokove (valjda za bicikliste) na Novom Naselju.
    Đole i njegovi stihovi su melem za dušu.
  • Ontario

    17.04.2012 21:23
    @Elen
    Divna si!

    Bio sam u Kanadi 11 godina.
    Vratio se zbog vere da se konačno nešto promenilo.
    Ovih dana, obnovio sam kanadski pasoš i vraćam se. Ovo je ludilo, a ne država! I sad još i ovo (ĐB), pred izbore!
    Ovakvih ljigavaca, kao što je ĐB, mi je preko glave...

    Umoran sam od licemera koji su nas srozali.
  • JBT

    17.04.2012 20:57
    ima li
    medju komentatorima neko iole normalan ili su svi bolesnici?
  • Bane dobri sin....

    17.04.2012 20:34
    Neverovatno je koliko ljudi mogu biti uporni u svome slepilu. Ovom coveku je ni zbog cega sve dozvoljeno. Namerno kazem ni zbog cega jer Novi Sad ima vecih velicina u svojoj proslosti, a i sadasnjosti da bi se dicio najobicnijim pevcem koji istina solidno pise stihove na jednu te istu melodiju. Naravno nije to nikakva poezija, ima tu i mnogo patetike i podilazenja masi, ali za estradu vrh.
    Elem to sto je i solidan stihotvorac ne cini ga i jednako kvalitetnim covekom. On je to imnogo puta dokazao. U nasem gradu deifikuju kao da je sam Vergilije, mada je ponovicu Novi Sad dao sijaset velicina. E to sto se prepoznajemo po coveku koji je osrednji umetnik, ali cinjenica dobar zabavljac govori nesto i o nama. A to je da smo gomila pateticnih mediokriteta. I zato nam nikad nece biti bolje a ovaj ce grad zanavek biti palanka kao sto je i uvek bio.
    Pevao je Titum pa malo za Srbe sa Kosova pa je bio protiv Slobe pa protiv ovih pa za njih. Kod njega je sve jedna racunica. Da je beli svet bio za Slobu, bio bi i on. Verovatno bi opevao srpske topove i generala Mladica i bio i deo njegove racunice. Ovako, nije bilo isplativo a estrada je pre svega novac. Izabrao je gazde dubljeg dzepa.
    Ovi novi su mu uhlebili cerke, kesirali za onaj suludi film a on ce da im peva u izbornoj tisini a mi cemo biti kao naivni pa cemo misliti da to nije zato. A on ce se ponasati kao da se nije angazovao, ali kao da jeste. Kur*vanjski kako samo u Novom Sadu to moze. Da se lepo opredelio ja bih rekao da mi se njegov izbor svidja ili ne ali Boze moj, njegovo pravo.
    Ali posto u Novom Sadu valjda nema nista vrednije od Djoke, a ako nema onda je to strasno i izem ti grad u kome nema, onda cemo da ga branimo pa makar nam svima od usta otkinuo. A upravo je to i uradio i pljunuo svima u sesir jer smo ovo platili svi nasim parama kao i film njegove cerke.
    E moj Novi Sade.
  • sosa

    17.04.2012 19:09
    @Msi
    Ko koga da gricne za jajca? Baš neprimeren komentar, bez obzira na čija se jajca odnosi...A ti budi na oprezu kad budeš dozvolio ikom da ti priđe jajcima...jer kakvi smo besni, ima da ih otkinemo...pa šta ćeš onda? u bečke dečačiće, pa pevajjjjjj...i na Trgu 6.maja, ceo dan ako hožeš...Što nisi pristojno kazao "Možete da mi pljunete pod pendžer"...ili tako nešto...Mnogo si ti fina cvećka kad odmah nudiš jajca...Đole je marka, može kako hoće, a ko si ti, i što govoriš u množini???
  • ZoranNS

    17.04.2012 18:26
    Pozivam sve građane Novog Sada
    Pozivam sve građane Novog Sada, za neke samo srpskog grada, da dođu na Đoletov koncert, biće to dobra žurka, kao i uvek, a one koji su dobili IZBORNE GLISTE, neka sede kod kuće i piju gorku so, kažu to dobro leči tu napast.
  • Justicija

    17.04.2012 18:18
    E nek vam otpeva Djole vas jednu odlazecu da vam u duhu njegovih pesama maknemo s vrata ovog grada i naroda:
    Kad odete, nek vas djavo isprati glavnim sokakom.....
  • Ika

    17.04.2012 18:18
    HAJKA!
    Slomili ste svo bagrenje po Novom Sadu, smrskali stare fasade, sokake, pendzere, kapije, ajnforte, kuce trscare, salase. Sad bi ste i Djoleta. E ne moze!
    Sta je on, vas guru, pa ste se razocarali? Bas me briga za Demokratsku partiju, kao i za svaku drugu.
  • Ljuska bez kikirikija

    17.04.2012 18:17
    Hm kako prekinuti predizobrnu tisinu na finjaka i u zutim rukavicama!
    Ma mozda i dodjem al za DS ne glasam nikako
    tako da
    dzaba vam bilo dobre volje.... ja ipak varam malo bolje!
  • Prle

    17.04.2012 16:55
    Ostrašćenost
    Vidim da se ovde tema prenela na klizavije terene, one nacionalne. Taj fenomen podsvesnog neprihvatanja sredine u koju si došao postoji, i može se raznoliko tumačiti. Sasvim sigurno, tome često i sami domaćini znaju doprineti, pogotovo kada ih štrecne stampedo kakav. A bilo je takvih, od industrijskih do ratnih. Elem, bilo bi po sve dobro da se oni koji dolaze, što pre prepuste sredini u koju su stigli. Znam da oni i sami imaju šta lepo dati domaćinima, ali moraju to probrati pa nežnije servirati. Svi smo mi odnekud stigli u tu Vojvodinu, sa svih strana, i naučili disati taj vazduh, deliti i dobro i zlo. Sva lepota Vojvodine i jeste u tom gemištu, u otvorenosti jednoj... I u tome da vremenom svi polako i neumitno postajemo Vojvođani. Da je sreće, i Jugoslavija bi opstala, na dobrobit svih. Što se Balaševića tiče, njegovo je pravo da bira svoje predstavnike, baš kao što je to pravo i njegove porodice, koja je u većini birala DS. Đole je naš, sa svim svojim vrlinama i manama. Ne znam zašto se toliko žestite zbog tog koncerta. Meni je sve to simpatično, neka i drugi organizuju nešto slično, ne marim. Da je više dobre pesme, svima bi nam bolje bilo. Zato, na izbore treba izaći, i glasati dabome. Svako za onog koji mu nudi najbolje rešenje, bez ostrašćenosti i sa punim srcem, onako vojvođanski, za bolje sutra svih nas...
  • msi

    17.04.2012 16:55
    mislim
    mozete samo da nas gricnete za jajca
    :)
  • Nezenja

    17.04.2012 16:51
    Srecna porodica
    Jako mi je dragao da je Djole napravio "zlatnu sredinu" izmedju svog' i zeninog rodjendana i da je tim povodom pozeleo da pocasti novosadjane besplatnim koncertom. Razumem da o ostalim detaljima nije vodio racuna. Ipak,..., radi se o detaljima samo. Kome se ne svidja -- nek pomeri izbore. Pa,..., srecan rodjendan Balasevici.

  • 17.04.2012 16:24
    E ako je ...
    portal svet. rs preneo vest ona je sigurno tačna. Saberite se.
  • 17.04.2012 15:49
    toliko
    http://www.youtube.com/watch?v=dGao0VbZBMo
  • 17.04.2012 15:31
    Maja
    Ovi što mrze , ako nisu plaćeni za tu mržnju, već mrze iz srca - ja bih se zabrinula za svoje mentalno zdravlje. I dalje je je najveći kvalitet mesto rođenja, poražavajuće. Dobar provod svima koji idu na koncert
  • Perica

    17.04.2012 14:45
    @Podbarac
    Svaka cast.
  • Стварно

    17.04.2012 14:23
    иста банда
    И после Тита - ђока.
  • Maja

    17.04.2012 14:15
    @Elen
    Jedan i jedini komentar koji cenim je dosao od tebe. Mislim vec duze da sam potpuno sama u svojim principima i stavovima. Uzasan je potpuni kolaps svih moralnih vrednosti, korupcija i nepotizam su do besmislenih razmera rasireni svugde. Ono sto jos vise boli u poslednje vreme od samih tih pojava je njihovo prihvatanje od drustva kao normalne. Aman ljudi! Pa nije normalno i nije u redu! I nije "svako bi da moze"! I ne zove se takva osoba snalazljiv, nego lopov! I ne zove se onaj drugi nesnalazljiv i nesposoban, nego posten i moralan. Tebi zelim puno srece, ja jos godinu dana da zavrsim neke poslove i bezim u neki drugi svet, jer ovaj narod sa ovakvim stavovima bolji zivot i bolju vlast i ne zasluzuje, niti ce ikad imati. Djoku ste trazili, djoku cete i dobiti.
  • Vox populi

    17.04.2012 13:06
    @ Vladan
    Pročitaj ponovo svoj tekst pa proceni ko je od nas dvojice frustriran. I ko je rekao da nisi rođen u Novom Sadu? Reč je o fenomenu onih koji dolaze u ovaj grad, a nisu u stanju celog života da ga prihvate. Takođe, u poslednjih pola veka, gotovo svaki posao ovde dobijen je isključivo po rođačko-zemljačko-oslobodilačkim vezama! Svi su bez reda dovlačeni zarad industrijalizacije SFRJ i tvog i mog boljeg sutra. Industriju je sahranio Milošević, dokusurili je petooktobarski oslobodioci po nalogu MMF-a, a tvoje i moje bolje sutra nešto kasni. Danas su taj sistem preuzele stranke i gore su od onih u vreme SK. Što se filma tiče, normalno je da Vlada Vojvodine finansira neki film a pitanje je koji, i u kojoj meri. Porodica Balašević je ukras ovog grada, bez obzira što i sam ponekad imam primedbu na Đoletovo ponašanje. Toliko je dobrog u njegovom delu da se sve loše stvari jednostavno lako zaboravljaju. A ispirati usta sa pozicijama njegove dece je u najmanju ruku nepotrebno. Veruj mi da njih dve drugačije do posla ne bi došle, takva je ovo sredina. A da su dobile posao od presudne važnosti za tebe i mene, i nisu. Za DS ću glasati (istina nerado), jer i posle svega što su loše napravili, nisu ni na pola puta do onoga što je ovde razrušio SPS i ovi od koji je nastao SNS! Ja samo pričam o onome što posmatram pola veka u ovom gradu i žao mi je što je tako. I da se razumemo, ja jesam za to da se dolazi u grad, ali ne po svaku cenu. Pogledaj u šta nam se Vojvodina pretvorila. A da smo u Novi Sad svi došli, neko pre, a neko još ranije, to je tačno...
  • ZA DJOKU DS

    17.04.2012 12:52
    MOĆNI I NE MOĆNI
    Mi " ne moćni " ostavljamo Vama "moćnima " da sve promenite i da nas povedete u svetlu budućnost.HA, HA ,HA !!!!! POZDRAV ĐOLETU BALAŠEVIĆU !!! ĐOLE MANI OVE HEJTERE TI SU CAR !!!!
  • Podbarac

    17.04.2012 12:49
    Svi su došli odnekud
    Svi novosađani i novosađanke su došli odnekud.
    Ako i ima pravog vojvođanskog grada, onog viševekovnog, onda to sigurno nije Novi Sad.
    Čast izuzecima i potomcima onih nekoliko sela koja sada čine Novi Sad (kao na primer moje komšije sa Salajke, gde je nekad bilo Sajlovo, itd.). Ti potomci i pravi starosedeoci ne čine više ni 1% ovog Novog Sada.
    Ovaj Novi Sad je nastao u drugoj polovini 19. veka, nakon onog čuvenog mađarskog bombardovanja 1848. sa tvrđave, kad je ostala jedna jedina kuća cela, ona na uglu Dunavske ulice, a stanovništvo se moglo izbrojati na prste jedne ruke.
    Znači svi su ovde dođoši, samo je neko došao pre, a neko posle. Tolko o tome.
    A da se ovaj pevac i deran, prodao - to smo znali još dok je pevao "računajte na nas", na uvce maršalu i sremcima u komitetu i po radnim akcijama. Da se zna - nemam ništa protiv, i ja volim kad mi svirac svira na uvce.
    Onda se malko igrao srbende sa "Ne lomite mi bagrenje", pa kad je bilo red da uzme pušku, setio se da je "pacifista"...
    E, "to" na Podbari ne prolazi: ili si ono što jesi ili nisi niko i ništa. Tako da i ovo pevanje u predizbornoj tišini nije iznenađenje za njegove komšije.
    Za vas koji ga znate putem pesama možda i jeste, ali ponavljam za nas nije.
  • Dita

    17.04.2012 12:45
    Rezignacija, depresija
    Ici cu da slusam Balasevica, jer volim tu njegovu atmosferu. Ali, bas sam se neprijatno iznenadila pisanjem o toj njegovoj politickoj umesanosti, sa sve cerkama...BAS NEPRIJATNO SAZNANJE, AKO JE TACNO, I DAJE MI POSVE DRUGI UGAO POSMATRANJA, TJ. SLUSANJA. Mislila sam da je drugaciji,a ovo mi ne deluje novosadski.
  • sima

    17.04.2012 12:39
    Treba da smo svi sretni sto Balasevic ne peva u Novom Sadu, zato sto najvise voli da zabavlja narod u Hrvatskoj. A izabrao je najlepsi dan u nasim zivotima, dan pred izbore, dan jedva docekani posle 12 godina, kada cemo svecano ispratiti njegove sefove sa vlasti.I zato glasajmo za SNS, pruzimo sansu postenima.
  • Marijana

    17.04.2012 12:35
    Opusteno....
    svi vi koji ste puni mrznje lepo se spakujte i palite odavde.... proci ce vam zivot u mrznji... bolje iskalite svoje fristracije na neki kreativan nacin...ali verovatno ne radite nista u zivotu, nego samo hejtujete sve okolo... ne zanima me da li je koncert predizborna kampanja ili ne, volim njegove pesme i jedva cekam 5. maj
    :)))))))0 bice superiska :)))))
  • Don Francisco Long Play

    17.04.2012 12:18
    A-dur fizionomija
    Auh, braćo Srbi i ostali sunarodnici (dužno poštovanje svima). Kako smo jaki i složni kad treba pljuvati po nekom i lajati u čoporu. Pogotovo što ste (smo) svi upućeni u sve i svi sve znamo i svi smo prave poštenjačine i moralni giganti, koji imaju puno pravo da se "kunu u pretpostavke" i osude čoveka koji je u ovo ludo vreme napravio karijeru dostojnu svakog respekta. Se'te dole! Jedan! Đole je, definitivno, čovek sa "A-dur fizionomijom". Iako mu sasvim sigurno nije potreban "drveni advokat", moram još malo da piskaram, čisto sebe.. Pre nego što ga osudite, prvo nađite muzikanta koji ne bi voleo da bude u Đoletovoj koži. Nema tak'ih, odgovorno tvrdim. Alo, društvo... Đole sigurno ne prangija na trgu za džabaka. Ko još svira džabe? Isto tako ni prateća ekipa muz'čara sigurno nije tu došla da bleji. Alo, bre! Država je u haosu. Divlji Zapad već decenijama. Jedina važeća parola je "Snađi se"! Svima nam je to, još poodavno, postao način života. Nije red da ljude koji su se bolje snašli (a pritom nisu nikoga unesrećili niti zavili u crno) pljujemo i krivimo za sopstvene neuspehe. Poenta je da ko voli Jockeya, dođe 5.maja i uživa. Konc će biti super. Ko ga ne voli, nek' sedi kući. Ja spadam u kategoriju definitivno zrelih osoba i sasvim sigurno me jedan koncert neće naterati (mada, ne vidim čime me to Đoletov koncert navodi na to) da glasam za neku političku opciju.(Lično mislim da, bez obzira na stranačku zastavu, u javnosti zavađeni lideri, sasvim lepo sarađuju međusobno i prave razne fine kombinacije, van domašaja očiju dušebrižnih građana). Čast izuzecima. Aj' živi bili. Drž'te se ljudi. Man'te se političarenja, radite na sebi.
  • Elen

    17.04.2012 12:03
    @Branislava, @Novosadjanka, @Lala i jos neki
    Evo, ja sam odbila posao preko veze i jedna od mojih prijateljica, takodje. Ja sam otisla u inostranstvo, pre godinu dana( i dalje sam nezaposlena), a ona odselila u gradic na severu Backe i tamo radi u skoli na odredjeno! Ako se u zivotu gadis nekih stvari i boris se protiv njih, ako patis zbog istih, nije prirodno, a o moralu da ne govorim, ciniti te iste stvari. Ja sirom otvorenih ociju i uma gledam i vidim sta su korpupcija i partijastvo ucinili od moje zemlje i njenih gradjana i na pamet mi ne pada da ucestvujem u istom, da je svojim delima podrzavam. Moja je savest cista. Ja tudji zivot da kradem necu, a oni koji rade moj posao bez strucne spreme, neka im je na cast! Pravdati ovakve mogu samo oni koji su isti kao on. Kada cinimo zlo cinimo ga jer smo to i sami, a ne zato sto su i drugi oko nas zli. Dosta je lazi i dosta je slepila i pravdanja sopstvenog zla tudjim. Ili znas, ili ne znas ko si i sta si i koji ti je nivo! Il' si zao ili nisi!!!
    Takodje, ja mogu da razumem da ga neki vole, ali da me ubedjuju kako je on ok i kako je to sto radi ok, to ne mogu razumeti. Volite ga i dalje, ali mi ne pricajte bajke o "panonskom mornaru" u koje ni sami ne verujete. Jer, ne stitite vi njega, vec stitite sebe i svoju sujetu, koja ne moze da podnese da je nacinila pogresan izbor, ovog puta idola! Dovoljno bi bilo da ste rekli "ok, nije u redu to sto radi, ali ja ga volim", umesto sto pljujete po onima koji napadaju njegove postupke, a koji su potpuno u pravu! Sutra kad ne budete mogli da zaposlite sebe ili dete, koje je zavrsilo fakultet ili bilo koju skolu, setite se da je i Djole doprineo tome! Pozdrav!
  • NSrada

    17.04.2012 12:01
    .....
    Da li Balasevic ima neke veze sa izborima ili ne gradjani su dovoljno pametni da znaju sta ce raditi 6.maja.Svako se bori kako zna i ume. Njegov koncert samo moze biti veliki plus za ostale stranke osim za DS.
  • gole

    17.04.2012 11:57
    Manite se Djoleta i politike.Komentatori,ako ce Djole ovim koncertom nekome promeniti misljenje,da li je problem u Djoletu ili u publici?Volem Djoleta,volem sto cu ga slusati i gledati na tom koncertu,a necu glasati za DS.Koliko je vas kriticara spremno da se prodate i za manje stranacke usluge? U svojoj avliji Djole moze da radi sta *oce.VELIKI POZDRAV DJOLETU I NJEGOVOJ EKIPI(PORODICI)
  • Elen

    17.04.2012 11:50
    Hvala, @Man Not Machine
    Dodala bih da "nije blago ono sto mogu da odnesu vatra, voda i lopov" i da je jedino bogatstvo koje ljudi svom potomstvu mogu da ostave pravedno i uredjeno drustvo, gde ce mu osnovni kriterijum prilikom zaposljavanja, znaci osnovni kriterijum za prezivljavanje, biti njegovi kvaliteti i trud, a ne veze, vezice, partijska knjizica i mito! Svi koji cute i koji pravdaju, neprijatelji su celom drustvu ove zemlje, a to drustvo cine i oni i njihova deca! Pozdrav :)
  • Vladan

    17.04.2012 11:46
    @ Vox Populi
    O čemu ti pričaš čoveče, frustriran i nesrećan pa ti drugi krivi za to. Ja sam rođen u Novom Sadu, moji su odavde i ne volim Đoletovo ponašanje. I sad ćeš me ti i tebi slični nazvati došljakom, nekulturnim i divljim. Iako nemam veze ni sa čim navedenim. Meni nije normalno da Vlada Vojvodine finansira bilo čiji komercijalni film (što baš njegov i što baš u tom iznosu) mojim parama a ja moram da platim kartu da bih ga gledao. Zašto lepo čovek ne podigne kredit, plati snimanje a od ulaznica vrati isti. Takođe mi nije normalno da njegove ćerke budu zaposlene u Vladi Vojvodine i Gradskoj kući na radnim mestima koja su dijametralno suprotna njihovom obrazovanju i zanimanju. Da li ja kao dipl. arheolog mogu da radim kao savetnik za budžet i finansije (da sam sin Đ.B. sigurno bi bilo i to izvodljivo). Kao slučajno se baš potrefilo da drži koncert 05.05. i to još za džabe. Pa setite se koliko je samo naplaćivao svoje koncerte kada je pevao u SNP-u ili Sava Centru!!! TAj ne bi svirao za dž pa da ga puškom teraš. Sve je ovo debelo naplaćeno na ovaj ili onaj način. Zapitajte se malo!! E sad članovi DS, Lige i drugi PRAVI Novosađani lupajte minuse ne želeći da prihvatite je ovakvo ponašanje Đ.B. isto kao i nekog vama omraženog dođoša koji preko veze sređuje ovo-ono. Ali nema veze, u vašim Vojvodina uber ales teorijama ovo je sasvim normalno i tako Novosadski.
  • 17.04.2012 11:38
    @Elen
    Komentar od doticne osobe sve govori i svaki novi komentar na objavljenu vest je izlisan


    Nadam se da doticna persona se i pridrzava svog zivotnoga principa
    i da ovakvav komentar nije sastavni deo neke predizborne kampanje

    P.SIzvinjavam se doticnoj osobi @Elen, sto sam ipak deo komentara objavio pod malom sumnjom
    Danas je retko sresti osobu koja na ovakav nacin razmislja i ziv.

    Ipak ljudi nisu svi losi niti opaki, bezbroj njih je pokusalo sacuvati svoje moralne stavove,
    sta su sa time dobili... nista, bili ne zaposleni i vrlo tesko su ziveli...
    (cast izuzecima koji su uspeli pronaci neko radno mesto za sebe adekvatno svojoj skolskoj spremi)
    Ona osoba koja izbegava da se sopstvena ponizava i menja svoj kvalitetan moralni stav zivljenja, a ima mogucnosti da ode bilo gde van Srbije, neka ode, bit ce cenjenija osoba=radnik, nego li sto je u sopstvenoj zemlji
  • Djoka DS

    17.04.2012 11:32
    @obozavateljka
    "Ipak, odbijam da poverujem da se "prodao""

    To je jako pametna odluka.
    Odbijanje nije isto sto i suceljavanje sa cinjenicama. "odbijanje" ne dovodi coveka daleko.
    Pa zamislite njega da je "odbijao" ponude.
  • 17.04.2012 11:32
    Vojvođan
    Ne znam Đole šta da kažem,ti si mi bivši komšija volim tvoje pesme,ali ovo ti nije trebalo da budeš deo te bande.
  • ANA

    17.04.2012 11:31
    ANA
    Za Vas komentari koji vredjaju i omalovazavaju "dodjose" kako ih nazvase "Domaci" (kojima je valjda bog gruntovno prepisao bas ovo parce zemlje na kugli zemaljskoj,nisu zlonamerni i uzasni pa ih sve objavljujete.Ja sam mnogo zemalja i mnogo raznih naroda i nacija upoznala (i deca su mi u belom svetu),ali ovoliku kolicinu mrznje ne videh (sto usput receno razdire njih same)i to kod onih koji sebe smatraju kulturnim,finim,obrazovanim...Negde nekad procitah (eto i "dodjosi"citaju)da ljudski mozak ima na prvi pogled konfiguraciju bas onih brda i klisura odakle ovi prosti i nekulturni dodjose i sigurno im bar malo otvorise oci i vidike.Ovo rekoh samo da se malo trgnu i pokusaju osloboditi tih uzasnih osecanja, jer ja ljude delim samo na dobre i lose,a sve drugo se usput(ko hocce i moze)uci bez obzira ko ga je i gde rodio i gde je ziveo ili sad zivi.Dok god je onih koji sami sebe smatraju pametnim i prosvecenim a ne vide dalje od nosa i ne cuju nikog ko nije rodjen u avliji njihovog cukundede koja je i sad ista kao kad je on rodjen (toliko o prosperitetu), nema nama napretka ,a i "nasa" i "njihova" deca ce bezati bilo gde odavde gde je jedino merilo sta znas i koliko vredis ,a ne jesi li steva ili stevo.Nazalost.
  • Djoka DS

    17.04.2012 11:30
    "Ljudi nemojte biti toliko ogorčeni zbog politike i nemojte se svađati i prepucavati sa neistomišljenicima jer morate biti svestni da ma ko dođe na vlast sve će biti isto."

    A vi cete i dalje sa porodicom na organizovano stranacko ispiranje, time opravdavajuci svoju nemoc da bilo sta promenite u buducnosti. Za vas, zivot je vec svrsen cin, uvek ce biti ovako lose, bogati ce da paradiraju,kradu i da se vesele a budale, naivci i glupani ce da im klicu i da se raduju njihovoj radosti. Pa sto ne bi ljudi uzivali u koncertu stranackog klovna, tog velikana sovinisticke scene ipak on pravi dobru muziku,jelte. Svako ko ima ucesce u politickom zivotu Srbije, danas, je krajnje razocaravajuca osoba koja ili ne prepoznaje stanje u zemlji ili namereno ubira plod tudeg rada bez stida.Djole se ne razlikuje.
  • svetlana

    17.04.2012 11:11
    Milo za drago
    Mora se ćerkino radno mesto odraditi.
  • njegova izjava

    17.04.2012 11:06
    http://www.blic.rs/stara_arhiva/zabava/142722/Nema-nekog-klinca-da-me-oduva-sa-scene

    Balašević 06. 01. 2007.

    "Izbori, politika i 'one' godine

    Koga god da zaokružite, zaokružili ste nulu. Dok sam verovao da će to biti promena, dotle je to sve imalo snagu. Kad je to iznevereno... Sada kažem: 'Pusti budale!' Kada su me pitali da li ću se pojaviti na mitingu, rekao sam čim se Beba, Jovana ili Aleksa kandiduju za predsednika, eto mene. Oni znaju da Bata nosi pola miliona glasova sa svojim lupetanjima i zato mene potežu pred drugi krug izbora. Mislim da me neće naterati da u to uđem jer u tu priču prilično ne verujem. Ja sam bio na strani snaga promene, a one su postale neprijateljske stranke. Gledam emisije u kojima se pojavljuje onaj Anđelković koji je vlasnik radija i daje nagrade mojim kolegama. Nema tu ništa lično, ja ni protiv Slobe nisam imao ništa lično. On je bio genijalan roditelj koji je svojoj deci želeo da stvori to sve što je stvorio i našao je šest miliona sponzora koji su mu to omogućili. U politiku sam se mešao koliko je to bila obaveza nekog ko je imao mikrofon."
  • Man Not Machine

    17.04.2012 11:00
    @Elen
    Bravo, najzad neko karakteran, pronicljiv i inteligentan, sa komentarom daleko iznad proseka. Ostalim novosadjanima (svejedno kada su to postali), koji jos uvek podrzavaju lopurde i mediokritete, zelim puno srece u glasanju za ove ili one lazovcine. Samo da dodam: kako sejes, tako zanjes.
  • 17.04.2012 10:56
    Williem Montgomery radi i lobira za SNS(bilo u stampi), oni ce nam pripojiti R.Srpsku, a Tadic nudi samo trikove glasackom telu sve manje ima saveznika na zapadu ali svi znaju da je poslusan i nece ulaziti u konflikte. Mada je meni svejedno ko god pobedi.
  • Jelena

    17.04.2012 10:51
    BOJKOT
    e, pa ja mislim da je stvarno vreme za bojkot na svim nivoima!
    i, izbora, i državnih institucija... i Balaševića!
    Dosta je više da se slažemo sa svom korupcijom i nepravdom, uljuljkani u učmalost i sa uvek istim opravdanjem da "mi nismo loši, oni drugi su". E, pa sad se vidi da nisu! Ako je jedan Balašević mogao tako da se sroza, onda smo i mi svi truli. Do srži!

    Ja ne mislim da su moji roditelji manje vredni i manje uradili i za Vojvodinu, i za Srbiju, i za mene i moju sestru, od nekog Balaševića. I ne mislim da moji prijatelji, moj muž i ja manje vredimo od njegovih balavurda. A, ipak, nas niko neće zaposliti niti bismo mi pristali na to.

    Zato BOJKOT!!! jer, " KRIVI SMO MI ŠTO SMO IM PUSTILI", mi imamo i snagu i prava da ih zaustavimo! Sve! i žute, i plave, i crne... i obraze, i noseve... dosta smo im povljadjivali. Vreme je da Vojvodina sa Srbijom ponovo postane časna zemlja, dostojna svojih gradjana!
  • Djole

    17.04.2012 09:55
    Kako li se bas potrefilo da bude 5.maj! I to da odrzava koncert bez naplate karata! Stvarno sramota sto se i Djole prodao...
  • sale

    17.04.2012 09:41
    zasto
    Mislim da ovakve velicine poput Djoleta ne treba da se ukljucuju u politiku i podrzavaju bilo koju stranku, osim u slucaju kad je situacija ocigledna kao devedesetih godina. Zbog Djoleta sam se devedesetih posvadjao sa par prijatelja i jednim bratom, zbog Djoletovih stavova sa kojima sam se slagao, a oni ne i zato je moje razocaranje ovim postupkom i podrzavanjem DS veliko. I dalje ce slusati njegovu muziku, zadnjih par dana sam na you tube preslusao dosta njegovih koncerata i sam sam bio na vise od 30-ak, ali nakon ovoga nesto se uvuklo u mene i pitam se zar i on ....
  • Limanac

    17.04.2012 09:23
    providni ste!
    Ala su dosadni ovi placeni komentatori iz redova demokratske stranke koji na svom radnom mestu u javnom preduzecu nemaju drugi zaduzenje sem da komentarisu i hvale svoje poslodavce!
  • Lala_Neznanov

    17.04.2012 09:17
    TO DJOLE CARE
    UZMI PARE!!!

    ovi sto te ne vole mozes da ih nataknes na civiluk...
  • milana weber

    17.04.2012 08:30
    Neko je napisao neka jezaposlio decu, pa to su nasa deca. Tako je, ali zasto je trebalo mesto savetnika za zivotinje, ako već ima mesto asistenta na fakultetu. I inače kakav je to savetnik za zivotinje i to za nekog sa diplomom rezisera. I sad ce dobijati i trecu platu kao poslanik, posto ulazi kao 6. na listi sigurno. Pitanje je, kakve sanse imaju NASA deca, ali stvarno. Svaka cast Djoletu na stihovima, ali ovo je neukusno, da ne kažem transparentno bezobrazno!!!!!
  • 17.04.2012 07:55
    ĐURĐEVDANSKI URANAK
    Ljudi opustite se ! Zašto toliko negativne energije ? Ko hoće neka dođe na koncert , ko neće naravno da ne mora. Ko hoće da glasa neka glasa , naravno za koga hoće , a ko neće da glasa ne mora!Niko nikoga ne primorava da radi suprotno od svojih želja . Ja lično ću sa svojom porodicom ići na koncert jer obožavamo Đoleta i jedva čekamo taj dan. Ljudi nemojte biti toliko ogorčeni zbog politike i nemojte se svađati i prepucavati sa neistomišljenicima jer morate biti svestni da ma ko dođe na vlast sve će biti isto. Ista stranačka zapošljavanja , iste krađe po javnim preduzećima , isto zamajavanje naroda . Vi koji očekujete promene ako pobedi stranka za koju ćete glasati , GRDNO SE VARATE. Biće po onoj SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA.
  • Vox populi

    17.04.2012 07:52
    Dvostruki aršin
    Meni se čini da ta kritika porodice Balašević i njihovog položaja u društvu nije na mestu. Đorđe je u ovom gradu i celom regionu postigao nešto i sasvim je normalno da se pozitivni krediti koje ima reflektuju i na porodicu. Baš kao što bi se i sve negativno reflektovalo na njih. Ovde se stalno promovišu nekakve planinske pravde, u kojima njegova deca ne samo da nemaju pravo da imaju više, već je poželjno i da ih potisnu maksimalno. Generatori toga su oduvek većinom bili kompleksaši, sitne duše, nesposobni članovi društva, paraziti, kojima su svi krivi za lični neuspeh. A oni sami su u Vojvodinu došli preko kojekakvih rodbinskih veza, roditelji im imali lažne svedoke da su učesnici rata, pa su se tako i zapošljavali, mrzeći svoje domaćine iz dna duše i prenoseći tu mržnju i na svoju decu! Poklonite se porodici Balašević gospodo, a sami se potrudite da budete makar malo bolji, da i vi nešto date toj Vojvodini od koje ste toliko uzeli...
  • s

    17.04.2012 07:50
    Balaševiću i DS:Ne računajte na nas...


    Pretera ................
  • ika

    17.04.2012 07:46
    ispiranje usta
    A kad grade zgrade tajkunare, i zapošljavaju se preko bosanskih veza, onda je valjda sve u redu? Manite se Đoleta. Nek peva, to odlično radi.
  • 17.04.2012 07:30
    Voleo sam Djoletove pesme...No, bojim se da se mnogo toga promenilo posle 90-tih... Sve o cemu je pevao Djole sada se ponavlja, a umesto novih pesama kao jedne vrste otpora ovom ludilu i pohlepi, primecujem da i on u ovome aktivno ucestvuje... Verovatno da revolucija jede svoju decu ali sta bi sa idealima? Molio bih kada bi nam Djole odgovorio kako je uspeo da zaposli obe cerke i to kao "savetnice"? Koliko je stotina hiljada evra naplatio od gradova i opstina u kojima vlada koalicija oko DS u proteklih 10 godina na ime koncerata? Koliko je Vlada Vojvodine izdvojila za produkciju njegovog filma? Da li je ovaj koncert hvala za sve to? Djole. seti se nas setaca iz 90-tih i seti se ludila koje je tada vladalo a koje na zalost vlada i sada... Nemoj pokaziti sve ono po cemu te pamtimo. Budi posten i principijalan, budi onakav kakvim smo te smatrali...Nemo da nam sada kvaris sliku...
  • Новосађанка

    17.04.2012 07:16
    Па.....
    Ђолета не волим претерано, његове песме волим много. Породица је његова најлепша песма, ма шта ми о њима мислили. Скоро сам сигурна да би власници злурадих коментара још више користили позицију, да су на његовом месту. Али нису. И таааако им остаје самоооо да мрзе све око себе.
  • NN

    17.04.2012 07:08
    Nepeva vise u Beogradu kao nekad sada smo kao dobri
  • lancemi

    17.04.2012 06:47
    Pogodi čiji sam
    Podvučeno žutim...u pitanju su nijanse reče odavno!
  • lola

    17.04.2012 06:40
    ejjj ananonimus
    Od kojih si ti, mora da si od ovih novih koji su dosli, pa mislis da je sve njihovo.
    Ovde zive svi i drazi mi je moj prijatelj i sugradjanin bunjevac, madjar, slovak, rusin, rumun... od tebe dodjosa.
    Ad ti kuci odakle si pa tamo teraj pravdu, ako smes.
    A nas novosadjanje ostavi na miru.
  • Maki021

    17.04.2012 06:39
    Koliko nizak IQ neko mora da ima da bi ga jedan pevač na koncertu naterao da glasa za nekoga? Drugo, i da propagira neku stranku, gde piše koju, gde on to kaže, vidim da i ovde komentatori nagađaju da li je to DS ili LSV. Osim toga, to veče je predizborna tišina pa neće smeti da kaže nešto čak i da hoće. Napadate ga što neće da peva u NS-u, sada ga napadate što hoće, ne znate ni sami šta bi hteli! Šta je džabe i bogu je drago, naročito ako je to koncert koji bih i platila!
  • LimanacNS

    17.04.2012 06:38
    Volem
    Volem Balaševićevo delo (lik baš i ne) i uživam i njegovim pesmama. Ali volim i kad novinari ovako pišu i ne štede nikoga. Ako je istina to za njegove ćerke, treba još malo pretresati tu priču. Nije zgoreg podsećati na negativnu protekciju.
  • Podbarcanka

    17.04.2012 06:37
    Odhebite svi!
    I meni se h... za komentare ali neću na koncert, ne volim tu sladunjavu slinavu, muziku, te polunarodnjačke poskočice upakovane u kobajagi neke aranžmane. I džaba, neću glasati ni za jednu ni za drugu opciju, ni jedno ni drugo nije moja Srbija.
  • gobo

    17.04.2012 06:08
    again
    ljudi moji pa kako ovo da nema veze sa politikom..bas sam se iznenadila kada sam videla u subotu plakat na buskoj stanici..kontam prediborna tisina..otkud to?..a videh da mu je cerka na listi ds/a..reko mozda da malo podigne novosadjane da glasaju ali mi odma postalo sumnjivo....u tom trenutku ne znadoh da je cerke udomio u te institucije..i sad mi recite da ovde nema politike..naravno stvar je izbora da li cete ici na koncert ili necete..verovatno ce na dosta njih uticati da glasaju za ds eto bas zbog toga sto je on djole..ali takodje ce i mnogi odustati od glasa za ds jer je zaposlio cerke tamo gde ih je zaposlio sa tim zanimanjima..ne vidim zasto se bunite..verovatno je mnogo mladih slalo komentare a da ne mogu da nadju posao iako imaju zavrsene fakultete da su bili dobri studenti ali im tata nije djole..i ovo im je jedini nacin da iskazu svoje nezadovoljstvo..
  • gobo

    17.04.2012 05:55
    zadatak istrazivanje
    evo malo zanimacije..mogao bi 021 ili mi sami pa da pisemo gradonacelniku ili politicke partije da se time pozabave..da napravimo spisak zanimanja (antroplog,arheolog,profesor fizickog vaspitanja, profesor japanskog i arapskog jezika isl.)koja bi mogli da ponudimo gradskoj kuci ili vladi vojvodine kao zanimanja nase dece i zanimanja roditelja tj cime se oni bave kako bi mogli da ponude usluge kada ima gospoda pavlicic i pajtic obezbede posao za decu..zamislite roditelja koji ima farmu pilica i koka nosilja pa proizvodjaca sargrarepe..samo da se zna ne vredjam ta zanimanja..djole nije uradi nista sto drugi roditelj ne bi pokusao..ocito nema morala kao ni ovo drustvo..e sad zasto rediteljku nije zaposlio u neko pozoriste ili u neku instituciju kulture to je sad vec pitanje..pretpostavljam da tamo nije tolika plata..
  • Prle

    17.04.2012 05:55
    Srpski, hrvatski, mađarski...
    Svi mi ovde u Vojvodini govorimo i srpski, i hrvatski, engleski, mađarski, nemački, rumunski, rusinski, slovenački, italijanski, slovački, crnogorski... Svako je u Vojvodinu nešto doneo i svi smo naučili da poštujemo jedni druge. Vama kojima to ne odgovara, poručujemo da možete uvek da se vratite svojoj kući, da tamo govorite svojim jezikom, da tamo jedete koru svoga hleba, a ne ovde da se nama navaljujete na vrat. Da nam gurate ruke u džepove i da dobre domaćine koji vas primiše i podeliše sa vama ono što su imali, nazivate kako stignete, pljujete i mrzite! Vratite se na svoju planinčugu i tamo pljujte svoje do mile volje...
  • MZ

    17.04.2012 05:51
    Žare i Goci za SNS
    Daj za ove brđane Žareta i Gocija, Boru,Sinana,Jašara...
    Ljudi ne razumeju Đoleta,on je NAŠ,pravi Novosađanin.
    Dajte im koju OOOJJKAČU
  • Cvetko_LIMAN

    17.04.2012 05:22
    Trazite racun, fiskalni!
    Pa ne svira Djole ni za zute ni za crvene, vec za zelene $$$. Pare. A umesto sto razmisljamo o izborima koji nece ama bas nista promeniti, zasto niko ne pita ko placa ovaj koncert?
    Da se isprazni kasa pre novog gazde. E moji novosadjani, jos ce svi da se skupe na "dzaba" koncert a ne znaju da smo svi ovo vec pretplatili, pa umesto da se smanji kriminal, nadje nacelnik policije.. narod srecan kad se malo popije i zapeva.

  • 16.04.2012 23:59
    eej
    gospodine zorane ns taj isti djole je izjavio da prica na maternjem hrvatskom. I ja kao Srbin mogu samo da ga ispljujem.A to da je Novi Sad srecan sto ga ima nije istina jer je Novi Sad SRPSkI grad
  • Nsadista

    16.04.2012 23:31
    Đole
    Taman da ga ljudi popljuju zbog izbora dan posle, pa da ima izgovora da opet ne svira u NS-u godinama.
  • Podbara

    16.04.2012 22:53
    Omandrknuo
    E Djole, odavno smo mi na Podbari tvrdili da si morlano omandrknuo. I bez cinjenica o porodici, poslicima itd, pao si jos kade si opevao marshala i racunao na nas. to vece idem u crkvu, da odrzim pomen za tvoju dushu......
  • МИ

    16.04.2012 22:52
    Џабе му и песме, стихови, књиге, кад је у ствари Балашевић показао да је продана душа.Класичан политички трик, јер демократе више немају шта да понуде народу.
  • Kyza74

    16.04.2012 22:47
    za sns-OVCE
    Organizujte vi koncert na drugom mestu, pozovite Boru Drljaču i Sinove Manjače da vam člansvo ne bude zapostavljeno. Ja znam gde pripadam i na čiji ću koncert.
  • neobavestena

    16.04.2012 22:43
    svi na lecenje
    Nisam znala da kada je predizborna tisina ne sme da se peva, mislim mozda da platimo narikace ili da se obucemo kao za parastos, pa da mirno setamo gradom? Stvarno razmisljam kako bi vas sve trebalo poslati na lecenje. Kovin, Laza i ostale institucije vape za vama. Kao, ako svira Djole ja cu glasati za DS, a ako peva Ceca ondak cu za SPS. Oni mora da imaju cudnu moc nad narodom, e sada svi koji su protiv DS a i neopredeljeni da se klone trga da ih Djole ne hipnotise. Hahahaha Pustite coveka da radi svoj posao, a vi , osim ako niste diplomirani politikolozsi bolje radite svoj posao i za promenu zaradite platu. Kako sve znate o Djoletu i njegovima, znate li mozda sta su kuvali u nedelju? Primirisalo mi dok sam setala Cvijicevom. Hahahahaha
  • Marija

    16.04.2012 22:38
    Cudni su Novosadjani
    Citam sve ove negativne komentare a znam da ce gomila vas doci na taj isti koncert.To je tako novosadski. Svako ko zna vise od 20 najpopularnijih Djoletovih pesama zna da odvoji pesme od svega ostalog jer samo ce pesme i ostati.Uzivajte u muzici i oprostite ostalo.
  • john

    16.04.2012 22:33
    I to u predizbornoj tisini. Ovim je Balasevic pljunuo sam sebe, svoj rad i visedecenijsku karijeru.
  • 16.04.2012 22:31
    ne osudjujem, nemamo izbor
    Djole razumem tvoj izbor, ovi zuti pljackaju ali nece zaratiti i ne mrze ostale (iako sad uz dugo vladanja kao tripuju da su neki srbi) a ovi ostali takodjer bi krali ali bi i zakrvili - zaratili sa svima ostalima...biras izmedju dva zla manje zlo - nikako pravi izbor...srbin sam ali glasam ili za muslimane ili madjare da se posle ne osecam izigranim od "svojih"
  • apoliticna novosadjanka

    16.04.2012 22:26
    ima nas raznih
    dakle, smorili ste sa hejterskim komentarima, politikom i izborima...jbe mi se za sve politicke ponude, sve placene komentatore i ucmale hejtere...na koncert cu da idem iskljucivo zbog Djoleta i njegovih pesama, a sutradan glasacu za MASLACAK a dalje znate....mozete da .......
  • Vlada

    16.04.2012 21:56
    Djole
    Ti si bio moj omiljeni lik. Branio sam te pred svima koji bi rekli nesto protiv tebe. Bili smo na istoj strani... I dalje znam sve tvoje pesme. Ali od kada ne pises pesme skroz si se promenio. Nekako si me razocarao.
  • Lala

    16.04.2012 21:42
    Jezik
    Biće veselo. Približavanjem izbora pljuvanje stranaka se zahuktava. Tome dodaš Đoletovu izjavu
    na koncertu o jeziku koji govori (http://www.youtube.com/watch?v=1aztGt2e4mQ) pa uz to pogledaš intervju koji je dao u Opatiji i čuješ da on stvarno govori hrvatski (http://www.index.hr/video/film/9329/balasevic-za-index.aspx). Jedino što možeš da očekuješ u noći izborne ćutnje (nije šutnja) je naelektrisana atmosfera. Kladim se na neviđeno da će biti incidenata.
  • Polomljeni bagrem

    16.04.2012 21:42
    Ništa se ne bojte eto nama našeg đoleta za 4 godine da peva slavopojke Tomi i Koštunici (mada je ovom drugom već pevao). Pa nije bilo političara kome on nije pevao pa će opet po starom. Kako nekad onome, tako nedavno onima, tako juče ovima tako će i sutra drugima. Đole je bar dosledan u nedoslednosti. Na koncerte mu odavno ne idem jer ionako ih uvek pravi u drugim državama jer su svi drugi njegovi a u Novom Sadu pošten koncert nije napravio godinama, pa tako ni na ovaj predizborni ne moram ni ići. Davno je ugašena zvezda Đorđa Balaševića kako u mom tako i u mnogim novosadskim srcima.
  • lordcrni

    16.04.2012 21:23
    Ma svako normalan ko pročita tekst vidi koliki su ovi zuti jedna velika bagra... eto opisano je i kako su zapošljavali... neću vas vise zadrzavati toliko od mene sve je ovde jasno... Nadam se da im sledi kraj...
  • NS.....

    16.04.2012 21:22
    Svi na koncert
    Bas lepo od Balasevica sto ce noc pred izbore da malo razveseli ljude,a posle svi na glasanje,naravno uz podrsku SNS. Nije bitno uz koga je Balasevic, mi znamo da ce ovaj put najbolji pobediti. Podrska SNS
  • gradjanin s Limana

    16.04.2012 21:19
    za žute nemam lepe reči ali....
    Djole je procenio da je opet bolje podržati manje zlo i nemam ništa protiv njegovog koncerta dan pred izbore. Ja se još uvek lomim, žuti mi ne valjaju ali ovi crni (sadašnji plavi, Nazadnjaci) koji su do juče mahali pištoljima i slali dobrovoljce u rat i svojom propagandom prizivali krv, njih tek ne mogu da smislim. Mogu zamisliti kakvi čobani od izvodjača će stati iza Nazadnjaka. Na koncert ću ići isključivo zato što je potpuno novosadski ići na Djoletov koncert.
  • Jaksha

    16.04.2012 20:49
    I ja sam video...
    Nisam razumeo zastave
    guzvu, znao sam tek
    nesto je vazno, jer otac
    me tad prigrli snazno
    rece mi, sine, gledaj i pamti

    Ref.
    I ja sam video Djoleta Balaša
    legendu tu, slobodotvorca
    coveka tog, druga i borca
    Tada sam ja video Djoleta prvi put

    I opet ću videti Djoleta Balaša
    legendu tu, slobodotvorca
    coveka tog, druga i borca
    Opet ću videti Djoleta drugi put..
  • 16.04.2012 20:47
    Kakvo razocarenje.Stvarno sam bio ogroman njegov fan ali sad cu lepo da izbrisem sve albume,koncerte,slike sa koncerata i da pocnem da ga gledam pravim ocima,a ne kroz njegove pesme jer je sam to trazio i dozvolio na kraju karijere.
  • evo

    16.04.2012 20:39
    ovde se
    uglavnom javio onaj zaostali deo Novog Sada, koji je toliko zarazen politikom, da u svemu vidi samo neke zavere i podmetanja. Ne mogu da verujem koliko ih ima, ovde je nekad zivela vecina normalnih ljudi. Naravno da cu ici na koncert sa porodicom, jer obozavam Djoleta i moze on da bude za koga god hoce, to je njegova stvar, koja ne bi trebalo nikoga da zanima, ali ovde svi gledaju u tudje dvoriste. Isto tako je neko spomenuo i Boru corbu. Aman ljudi, pa Djole i Bora su legende i nistitucije ove zemlje. Duboko se ne slazem sa politickim stavovima Bore corbe, ali na koncert cu uvek otici. Isto tako ako je Djole za zute (a to samo vi super pametni znate) ne podrzavam ni njegov stav, ali koncert.... Manite se ljudi politikantstva i uzivajte u muzici, druzenju, ljubavi....
  • joker

    16.04.2012 20:38
    sacekajmo koncert
    Delim raspolozenje vecine ovim povodom. Ipak, gajim tracak nade (sve mislim, znam Djoleta). Zato, sacekajamo taj koncert i, posle njega, dajmo zavrsni komentar. Ne mogu i ne zelim da verujem da ce nastup iskoristiti za bilo kakvu politicku promociju. Bilo koga.
  • Zvoncica

    16.04.2012 20:27
    poenta price..
    ..ako zine bilo sta u kontekstu izbora, politike ili bilo sta sto i izokola ima veze sa izborima, ponistice se izbori u celom Novom Sadu i okolini.A zinuce.I tako. sta reci o coveku ciji je moralni integritet odavno nestao.
  • 16.04.2012 20:24
    Koncert
    Super, Đole na Trgu. Mene lično interesuje da čujem Balaševića uživo, a to za koju on partiju/stranku/tajnu službu/sektu zapravo svira i koji su njegovi lični motivi za održanje koncerta pred uzbore (na koje neću ni ići), baš me mnogo i ne interesuje.
  • 16.04.2012 20:14
    Hohoho
    Ocel'biti i Mira Banjac?
  • 16.04.2012 20:06
    http://youtu.be/o2DG6Lr1CcI?t=1m41s
    Takva smo sorta,
    brdo love kvari nas lako
    i onda djonom startuje svako

    I nema 'Driblaj',
    i nema 'Dodaj!'
    vec samo ima:
    'Dobro se prodaj'

    Zbogom davni ideali.
    Manje mi smeta
    prvenstvo sveta
    neg' prazan dzep.
  • Branislava

    16.04.2012 20:05
    Pre upotrebe promućkati
    Gospodo, koji Vam je...?
    Svakako ću doći na koncert, jer volim Đoleta. A sutradan ću glasati za koga hoću, zato što neke volem, a neke baš i ne.
    Odakle Vam, za ime Boga ideja, da će ljudi 2012., u Srbiji, promeniti stav prema političkim partijama, zbog jednog koncerta (ma čiji i ma kakav bio)? Takve stvari su moguće samo u vremenima velikih lomova, narodnih buna i pokreta koji melju sve pred sobom, samom svojom enegrijom. Danas su neka druga vremena, a ako to znamo i Vi i ja, neće biti da DS i Balašević ne znaju.
    Drugim rečima - ljudi, 'ajmo mi, lepo na koncert, da uživamo, a politiku ostavimo za sutradan.
    A, to, oko zapošljavanja? Nek se javi čovek koji ne bi dozvolio da ga neki blizak prijatelj zaposli na dobro radno mesto. Ako i ima takvioh, ne verujem da ima onih koji bi odbili dobrog prijatljea, koji želi da im zaposli dete. O čemu onda pričamo? O tome da Balašević, zato što je to što jeste, treba da bude bolji od nas samih. Ako je pevač i kompozitor, nije svetac. Samo je malo šarmantniji, zanimljiviji i romantičniji od nas samih. Valjda ga zato i volimo.
  • Чист рачун

    16.04.2012 20:04
    .
    На Ђолета се увек може рачунати.
  • :-)

    16.04.2012 19:56
    Peti put
    Djole napravi nam savrsen vikend, u subotu uvod u nedeljnu pobedu. od mene samo za jednog gladnog i zednog pesma Al se nekad dobro jelo.
  • 16.04.2012 19:54
    banda zuta!!! dok narod gladuje oni se zezaju
  • miki

    16.04.2012 19:52
    lala
    Jel to onaj sto peva po Hrvatskoj na iskvarenoj verziji hrvatskog jezika,takozvanog srpskog...to je on rekao na jednom koncertu u Hrvatskoj.Sramotan pevac,u predizbornoj noci kad je predizborna tisina,malo ce nam na svom maternjem objasniti kako su "demokrate" dobri momci,malo morgem,nije ni narod toliko lud da poveruje jos jednom,beda nas je pojela za ovih 12 godina,ko glasa za DOS stranke,definitivno ili se ovajdio o njih ili nije normalan.
  • lady andreita

    16.04.2012 19:45
    Mene bas boli uvo za koga peva...sve su to ista gamad...svi rade samo za svoje pozadine ...Volem sto ce pevati na Trgu u nasoj varosi..Makar nesto kvalitetno da slusamo a vi svi slepci koji mesate politiku u sve to bolje nemojte doci na koncert samo cete sve pokvariti...nije to koncert za ove sto ih je voz don`o posto oni ne razumeju nas divan...
  • još materijala

    16.04.2012 19:37
    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/312295/Pajtic-u-kaputu-sa-grbom-Panonske-mornarice

    "Pajtić u kaputu sa grbom "Panonske mornarice"

    Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić pojavio se prekjuče u uniformi “Panonske mornarice” na otvaranju NIS-ove stanice za snabdevanje brodova gorivom u Novom Sadu. Pajtić je nosio crni kaput na kome je našiven amblem sa dva ukrštena klasa i natpisom “panonska mornarica”.
    Direktor NIS-a Kiril Kravčenko i Bojan Pajtić, koji nosi kaput na kome je našiven amblem sa dva ukrštena klasa i natpisom “panonska mornarica”

    Bojan Pajtić kaže za "Blic" da je kaput poklon koji je dobio od Đorđa Balaševića. Naime, amblem sa dva ukrštena klasa isti je onaj koje se ponavljao kao motiv na kostitima u kojima su se članovi Balaševićevog benda prošle godine pojavljivali na svim koncertima u regionu.


    - Počastvovan sam što mi je jedan od najvećih živih vojvođanskih umetnika poklonio jedinstvenu uniformu kao uspomenu na naše prijateljstvo. Poklon mi je utoliko draži zbog toga što takve uniforme imaju samo on i njegov orkestar. Za mene, to je laskava činjenica, jer njegove pesme obeležile su moj život – otkriva Pajtić.


    Kada se ukazala prilika, kakva je, kako navodi, bilo otvaranje prve novosadske stanice za tankovanje goriva u brodove, kaput se pokazao kao odličan autfit.


    - Balašević je poznat i priznat i u Rusiji, pa je kaputić izazvao pažnju i direktora NIS Kirila Kravčenka. Odmah me je pitao gde je moguće nabaviti takav kaputić, ali sam morao da ga razočaram i da mu objasnim da takve uniforme nema u prodaji. Uputio sam ga na Đoleta Balaševića – kaže Pajtić."
  • U ime svih nas...

    16.04.2012 19:30
    Samo neka peva, ionako mu nece biti do pesme posle 6, maja.
  • Abadon

    16.04.2012 19:29
    @Džimi
    Tvoj komentar je bezobrazan i maliciozan. Nemas talenta ni 0.0001 posto tako i da si 10000 x nesrecniji od Djoleta (cuj Djole nesrecan!!!) ne bi iz tebe ni kvalitetan prdez ispao a ne dobra pesma. Shoderu.
  • La-Loš

    16.04.2012 19:27
    Lajte kere
    I nemojte doći na koncert. To i nije koncert za vas nego za pristojan, obrazovan i tolerantan svet iz ove varoši koji je u defanzivi od 90-tih. Nije to koncert da bi pobedili ovi ili oni nego koncert ohrabrenja za ljude koji vole ovaj grad.
    E, ti vole i Đoleta.
    Udrite minuse, VI to ionako ne možete razumeti.
  • Abadon

    16.04.2012 19:25
    @ZoranNS
    Slazem se 100%.
  • Deleteboy

    16.04.2012 19:24
    samo da nisu Piloti i Mladja
  • 16.04.2012 19:22
    staaara novosadjanka
    jao povraća mi se!!!
  • Новосађанка

    16.04.2012 19:20
    koncetr
    Долазим на концерт, али не гласам за ДС ни под разно.
  • Новосађанка

    16.04.2012 19:18
    концерт
    Баш лепо. Долазим на концерт обавезно, али гласам по сопсвеном избору и никад више за ДС. Ни 100 концерата не би ми променили намеру за кога ћу да гласам.
  • Jovan

    16.04.2012 19:17
    Vidim ja da se ovde zaposljavaju deca bogatih i deca DS-ovaca. A siromasan, ali posten, vredan i obrazovan narod neka crkne. Moj prijatelj, master biohemije, vec dve godine bez posla, ali on nema veze i nije bogat.
  • njegova izjava

    16.04.2012 19:13
    http://www.blic.rs/stara_arhiva/zabava/142722/Nema-nekog-klinca-da-me-oduva-sa-scene

    Balašević 06. 01. 2007.

    "Izbori, politika i 'one' godine

    Koga god da zaokružite, zaokružili ste nulu. Dok sam verovao da će to biti promena, dotle je to sve imalo snagu. Kad je to iznevereno... Sada kažem: 'Pusti budale!' Kada su me pitali da li ću se pojaviti na mitingu, rekao sam čim se Beba, Jovana ili Aleksa kandiduju za predsednika, eto mene. Oni znaju da Bata nosi pola miliona glasova sa svojim lupetanjima i zato mene potežu pred drugi krug izbora. Mislim da me neće naterati da u to uđem jer u tu priču prilično ne verujem. Ja sam bio na strani snaga promene, a one su postale neprijateljske stranke. Gledam emisije u kojima se pojavljuje onaj Anđelković koji je vlasnik radija i daje nagrade mojim kolegama. Nema tu ništa lično, ja ni protiv Slobe nisam imao ništa lično. On je bio genijalan roditelj koji je svojoj deci želeo da stvori to sve što je stvorio i našao je šest miliona sponzora koji su mu to omogućili. U politiku sam se mešao koliko je to bila obaveza nekog ko je imao mikrofon."


  • Slusalac

    16.04.2012 19:05
    Glas razuma.
    U opste nije problem da li neko podrzava ili ne jednu od stranaka na izborima ,ali ljudi nije moralno dan uoci izbora u vreme izborne tisine javno podrzati nekog od aktera izbora. Toliko sto se tice morala.
    Drugi aspekt je bezbednost.Vidite i sami po lajkovanju i komentarima raspolozenje gradjanstva i njihovo misljenje o ovom skandalu u najavi.
    Svi veoma dobro znaju da su tenzije uoci izbora podignute na najvisi nivo upravo po zestokoj kampanji u zavrsnici. Ne zaboravite i danasnji incident sa ispaljenim metkom na prostorije DS-a.
    Molim Vas budite razumni .Odrzite koncert u nekom terminu posle izbora.Ako i pobetite eto jos i razloga za slavlje.
    Boze oprosti im ne znaju sta cine.
  • ZoranNS

    16.04.2012 19:00
    Gopodo đžangrizala, niste dobro pročitali
    Gopodo đžangrizala, niste dobro pročitali tekst, poseta koncertu nije obavezna, ko voli Đorđa Balaševića biće tu, on je pevao i kada ste vi uvlačili repove ili klicali za rat, za bedu bratsko ubijanje. Đole je jedan, hvala bogu što ga Novi Sad ima, Novi Sad bi izgledao bedan grad sa vama a bez Đoleta.
  • 16.04.2012 18:46
    sasak
    Danas sam setao kejom i video da mnogi u cipelama setaju tartan stazom namenjenom za trcanje.
    Ovaj narod je stoka koja gleda samo sebi da ugodi.
    Procice i 6 maj ali ovde se nece nista promeniti, jer ovaj narod zivi onako kako zasluzuje.
    Da li ce nas pljackati zuti,plavi ili crveni nije bitno
  • Hello its me

    16.04.2012 18:44
    the Devil!
    Dolazim na končerto i to u majici SNS-a! Taman imam vremena da nabavim jednu
    hehehehehe
  • NS

    16.04.2012 18:44
    Balaševiću i DS:Ne računajte na nas...
  • Lasa Vadacki

    16.04.2012 18:32
    najzabavnije ce biti kada sledecom prilikom Balasevic uzme da objasnjava kako mu NS ne prasta uspeh. Da se pravi blesav kako ovo nema veze sa izborima... Da sve koji vide nivo jadnosti ove priredbe posredno oznaci kao nekakve SNS, SRS orke i kaze pokoju o staaaarom Novom Sadu koji su pokvarili nekulturni i divlji (neki likovi poput recimo... Dodika... Uf! Ne! On je partijski prijatelj sad, pardon... Neki drugi, oni grozni... Siromasni!!)
    Prosao je 90e kako-tako cist i dosledan da bi nakon toga dobrovljno legao u kaljugu.
    Ali nekako sluzi svrsi, onda kad shvatis da on nije dobri lik iz svojih pesama nego halavi snob, onda kao da si malo odrastao.

    Nema driblaj, nema dodaj vec samo ima Dobro se prodaj...
  • Ćane 021

    16.04.2012 18:31
    sram vas bilo
    Sramota Djole veliko razočarenje bolje da je odložio koncert za 1.maj u nekom od parkova zato ga hrvati sve više vole
  • Nikola

    16.04.2012 18:29
    Bas smo zaista jedan jadan i primitivan narod...najvise zalim sto ne mogu sutra odavde.
  • mile V*

    16.04.2012 18:29
    Đole
    Čuvajte se mangupa u sopstvenim redovima.
  • bravo

    16.04.2012 18:29
    Đole i sada podržava opoziciju!
    Dosledan čovek ne menja tek tako svoje stavove...on i sada podržava opoziciju!

    Jednom opozicionar-uvek opozicionar!

    Ne bi on sa SPS-om ni leba jeo.

  • Uncut

    16.04.2012 18:28
    Jedva cekamo
    Ja ne izlazim na izbore, a drago mi je sto cu ga sa porodicom slusati uzivo !
    Jedva cekamo...:)
  • vernik

    16.04.2012 18:24
    crno belo
    doci cu na koncert ali me niko nece ubediti da glasam za zute
  • Brana

    16.04.2012 18:22
    Obozavam ga...
    Konacno, i ovo da se desi u nasoj varosi. I treba da svira za zuto-plave, a oni da mu pevaju, svi do jednog...
    A to sto su zaposlili Jovanu i Jelenu, svaka im cast. Pa, one su nasa deca, odavde....
  • novosadjanka

    16.04.2012 18:11
    :))
    Lepo,jedva cekam ....dolazim sigurno!Mislim da celu pricu treba gledati kroz muziku i opustanje naroda pre velike odluke zaokruzivanja :))
  • JTM!

    16.04.2012 18:08
    I još jednom, možda i objavite..
    E Đole, Đole.. sad si mi se smučio totalno!
  • 16.04.2012 18:08
    Kao da ste svi juče rođeni!
    Šta je tu pa čudno? Političari i partije se bore za vlast svim sredstvima, upravo zato da bi sačuvali svoje pozicije i privilegije(čitaj-debele koverte).
    Ako sjaši Kurta, uzjahaće nas Murta, koji neće biti ni bolji ni drugačiji, ali će njemu i njegovoj bandi biti bolje, a zato se i bore.
    A onda će Kurta zbaciti Murtu, pa će onda........
  • Čeda tata mu je deda

    16.04.2012 18:05
    A bio je cool lik
  • obožavateljka

    16.04.2012 18:03
    Naivno je i lakoverno verovati da je Đole "samo" pevač i da "samo" peva. Uvek je bio jasno politički angažovan i uvek je u svojim pesmama promovisao neke vrednosti. I to vrednosti građanskog društva, nenasilja, tolerancije... Meni je on jedan od idola, još od srednje škole. Ovo me je sada baš razočaralo. Inače sam godinama glasala za DS, ne mislim da ću skoro ponoviti istu grešku, jer je sad zaista očigledno da to nije ista stranka.
  • DS Salajka

    16.04.2012 18:03
    Vidimo se na koncertu 5.og Ceo odbor DS-a sa Salajke je uz tebe. Ko je za DS dobrodošao je.
  • mrva

    16.04.2012 17:57
    Djole ne okreci ledja
    Ako je zaista tako da Balasevic podrzava ovaj lopovski sljam bice to veliko razocaranje za mnoge koji su ga postovali, ukljucujuci i mene. U ovoj zemlji ipak nista ne moze biti politicki ne obojeno (citaj ne uskrnavljeno)

    Steta, on je bar na toliko dobar i duhovit nacin umeo kroz pesmu da se osere svakom ko je zasluzio.
  • 3maj

    16.04.2012 17:49
    Bio jednom jedan Bora Đorđević fenomenalni pesnik i muzičar, fenomenalan je bio dok je bio ono što je bio i dok se bavio svojim poslom, al* kad se dohvatio politike i Koštunice srušio je celu iluziju o svojoj fenomenalnosti. Od tada kada čujem Riblju Čorbu spopadne me mučnina ,a nije moralo tako biti. Mogao je ostati legenda, a ovako je postao kopitar.
    Bio jednom jedan Đorđe Balašević fenomenalni pesnik i muzičar, fenomenalan je bio dok je bio ono što je bio...
  • NOVOSADJANKA

    16.04.2012 17:48
    Zašto i dokle petljati politiku u sve.Ljudi opustite se,uživajte u društvu,prijateljima i muzici.
  • djole vidimo se 5og

    16.04.2012 17:45
    muzika vs. politika
    Kome se ne svidja "potez" - nece ni doci na koncert. Ali takvi obicno i ne slusaju ovakvu muziku, pa nije steta... A ko voli Djoleta i njegove pesme - bogami ce doci. Pa sve da je koncert u cast i za podrsku Tacija, a ne Tadica... A mogu i da se kladim da ce "pljucnuti" i zute i crvene i plave i ove sto menjaju boje - ne bi on bio on da tako nesto ne uradi.
  • Харалампије Силађи

    16.04.2012 17:44
    ...
    http://www.youtube.com/watch?v=_97vT5YUC84&feature=related

    најзад нешто лепо за нашу варош, центар Воше!
  • Novosađanin

    16.04.2012 17:36
    I dalje volim njegove pesme
    Povod mi se ne sviđa, ali mi je drago da ću imati priliku da ga slušam u mom i njegovom Novom Sadu. Svima kojima se ne sviđa, jednostavno ne moraju doći. A kompletna priča sa tamburašima zvuči fenomenalno, slušao sam ga u Subotici...
  • Bole

    16.04.2012 17:36
    Pa nije ni cudo sto podrzava DS i oni njega.

    http://www.youtube.com/watch?v=dGao0VbZBMo
  • srdjan

    16.04.2012 17:35
    apel
    Dujo ti nemoj doci, pa nek im peva sam.
  • LEMUR

    16.04.2012 17:35
    dajte LEBA I IGARA
    bolje da pazi gde mu zena ide nego sto mlati po trgovima i pali narod ...
    a je.o vas voz koji vas doneo ....
    a angazovala ga nevidjena banda DS-a...
    leba i igara ....
  • Stop

    16.04.2012 17:32
    Kontejner Fast Food
    Uskoro jedemo bogate i mocne.
  • Dejan

    16.04.2012 17:26
    Koncert
    ohoooooo... bilo je i vreme. Jedva čekam. xD
  • milenko

    16.04.2012 17:24
    dotako sam dno zivota !!!
  • alek

    16.04.2012 17:20
    ako
    Ako Djoka ne odlozi koncert onda bi trebalo da DS i LSV ne ucestvuju na izborima...Jedna cerka mu se zabavlja sa Jovanovicem a druga radi u pokrainskoj vladi...Od nasih para je napravio film koji mozda vecina nije gledala i uzeo pare...Treba da ga bude sramota a nekada je bio simbol demokratije...
  • mrmot

    16.04.2012 17:13
    dan mrmota
    U ovom predizbornom cirkusu se sluze svim i svačim.Pa ajde da kazemo da tako (ne)treba.Ali ovo sa DJoletom stvarno iritira.Kao da se trude da nas razjare.(ja sam neopredeljen)
  • sale novosadjanin

    16.04.2012 17:12
    @bosanac
    dobro si ga procitao !
  • Neznalica

    16.04.2012 17:12
    pitanje
    znam da je rediteljka Pajtićeva savetnica za zaštitu životinja,ali ne znam kako je uhlebiljena glumica.
  • luka

    16.04.2012 17:10
    ne racunajte na nas
    Balasevicu sram te bilo. Vrhunski si umetnik, ja sam anonimus ali mogu kao covek da ti kazem sram te bilo! Zasto ne 3 ili 7 maja? Koncert u sred izborne tisine, noc pred izbore. Bedno. Ocigledno mora covek da vrati dug zutom preduzecu..
  • Omladinac DS/a

    16.04.2012 17:08
    Svi koji planirate da glasate za nas(DS) dođite da pokažemo koliko nas ima. SVI SVI SVI...
  • džimi

    16.04.2012 17:03
    Od grešnice praviš pred svetom sveticu...Isto ti je to, isti pokušaj nemogućeg...što u svojoj kući, što na Trgu slobode...Ali ako...da si manje nesrećan čovek, pravio bi lošije pesme, sigurno...I šta na sve da kažem...Kad me lažu, nek me bar lažu lepo...Ti baš umeš...
  • mare

    16.04.2012 17:03
    aj ne hejtujte
    Đole je car! biće brutalno na koncertu... sutradan svi mamurni na glasanje
  • dada ns

    16.04.2012 16:56
    Uspeh se ne prašta
    Svaka čast Đole, jedva čekamo da te ponovo slušamo u tvom i našem gradu. Potez ti je za čistu desetku . Pozdrav sa Salajke .....
  • 16.04.2012 16:45
    Neverovatno
    je sa kojim se trikovima žuti koriste kako bi imali što veći broj glasova! Ali džaba vam bitange, nećete imati ni 20%
  • boco

    16.04.2012 16:44
    dotako sam dno
    da li moze nize od ovoga ???
  • Bosanac

    16.04.2012 16:41
    ?
    E njemu je oprošteno, panonskom mornaru je sve dozvoljeno. Mislio je na sebe i svoje ukućane.
    Hahahahaha
  • Glupača

    16.04.2012 16:34
    Ja sam nekad davno mislila, još i bila ubeđena, da smo ista banda......
  • sale novosadjanin

    16.04.2012 16:32
    eto tako je,na zalost
    pored svih nasih partija i kandidata,neki vojvodjani podrzavaju anti-vojvodjanske koalicije,bgd,mne i bih partije,njihovu mafiju i ovdasnje poltrone !
    za ne ve ro va ti !!!!!
  • Novosadjanka

    16.04.2012 16:31
    Jadno! Kakvo razocarenje! VOlim pesme Djoletove ali ovakvo jeftino uvlacenje mi se gadi
    Oce doci i Pajticeva savetnica da se zahvali za sluizbeni auto i veliku platu koju mi placamo?
  • Detelinarka

    16.04.2012 16:25
    Očekivano!
    To je mali napor tate-Balaševića da pomogne žutima veče pre izbora, a bogami i ćerki-savetnici u Pokrajinai, zaduženoj da sa nepunih trideset i obrazovanjem režisera ‚‚savetuje‚‚ Pajtića o životinjama! Sve u službi režima, pa i Balašević , koji najređe peva za novosađane. Osim za kampanju...
  • Procenat

    16.04.2012 16:24
    Sve za vlast
    Zanima me samo koliko ga je Rodni platio da mu namakne kojeg glasača i to usred predizborne tišine. Bože mili čime se sve ljudi koriste samo da bi zadržali vlast i to naravno od tuđih para.
  • skriveni zmaj

    16.04.2012 16:24
    Bedno
  • Zarko

    16.04.2012 16:21
    Lepo
    Zar je bitno kome peva!? U svakom slucaju peva ljudima...A mi cemo imati priliku da jos jednom uzivamo u najlepsim stihovima pomenute legende. ;)
  • Zsuzsanna

    16.04.2012 16:12
    Hvala, nije trebao
    Ua.
  • dobrivoje

    16.04.2012 16:11
    panonski
    http://www.youtube.com/watch?v=P4lagmT482o
  • obožavateljka

    16.04.2012 16:11
    Đoleta baš volim, bila sam na koncertu na SPENS-u kada je Đinđić bio u loži i plesao sa Oliverom. Tada je bilo toliko pozitivne energije da je zaista "nosila" mase.

    Stvarno mi se ne dopada što organizuje koncert veče pred izbore i jasno je da podržava DS. Samo što to više nije onaj DS koji donosi promene, ovo sada je DS trulih kompromisa i korumpiranih političara.

    Ipak, odbijam da poverujem da se "prodao"... i da vise nema kritičkog duha u njemu.
  • tri put' sam video Borisa

    16.04.2012 16:08
    "I ja sam video BoTu legendu tu..."
  • Laki

    16.04.2012 16:08
    e moj ti dokle si došao...
    Đ. Balašević široj javnosti poznat kao Mister ŽUTI.....
  • 16.04.2012 16:04
    lala
    SKRNAVO i primitivno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna